Salı, Mayıs 7, 2024
Ana SayfaKöşe YazılarıEMEKLİDEN YAVAŞ’A AHDE VEFA…

EMEKLİDEN YAVAŞ’A AHDE VEFA…

Spread the love

 BEN BU KADAR EMEKLİ VATANDAŞI CHP PROGRAMLARINDA NADİR GÖRDÜM!

 Hafta sonu CHP  seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapmak üzere Polatlı’ya gelen Ankara Büyükşehir Belediye başkanı ve CHP Ankara büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş’a en büyük destek emekli vatandaştan geldi.

 Polatlı da uzun yıllar görev yapan   bir gazeteci olarak gördüğüm şudur ki, CHP de bu denli emekli kitlesini görmediğimdir.  Emekli vatandaşları yoğun olarak  daha çok Ak Parti mitinglerinde görmüşümdür.

 Meydanın dışında özellikle gar bahçesinin bulunduğu alan,  emeklilerle doldu.   Meydanda dikilerek değil banklara oturarak dinlediler Bakan Yavaş’ı.  

Kimisi meydana geldi ayakta dinledi kimisi  yan taraflardaki dükkan önlerine oturdu. 

 Hatta  ve  hatta Yavaş’ın seçim müziğinin ritmine  kendini kaptıran  emekli amcalar bile vardı.

Teyzeler ellerinde Yavaş’ın bayrakları  konuşma boyunca alkışladılar bir taraftan da Başkan Yavaş’ın konuşmasını kendi  aralarında yaptıkları sohbette teyitlediler.

  “SEVGİLİ AİLEM “dediği emekli Vatandaşlara emekli maaşlarında bir iyileştirme yapılmadığı için sosyal yardımlardan yararlanma hakkı tanıyan Yavaş’ın et desteği, kış destek paketi doğalgaz  desteği  ve   gıda desteği  karşılıksız kalmadı.   Emekli  kendisine verilen değeri  , meydana gelerek gösterdi. 

 Kadın erkek  yüzlerce emekli Cumhuriyet meydanına   gelerek  sessizce Başkan Yavaş’a  kendilerince Teşekkür Etti. 

 Zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilerin yanında olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, emeklilere olan desteklerini de sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, 10 BİN TL maaş alıp ekonomik zorluk yaşayan 22 bin 567 emekli için altıncı kez   500 TL doğalgaz,  400 TL et desteği ve  gıda için  1000’er TL destek ödemesi gerçekleştirdi.

Başkan YAVAŞ , yavaş yavaş emeklileri  kendi safına çekmiş duruyor.   

 Görünen o ki  Başkan Yavaş’ın Emekliye Verdiği Destek emekli  Nezdinde Karşılık Bulmuş.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR