Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaGündemZAFER PARTİSİ POLATLI DA EKONOMİ PROGRAMINI ANLATTI

ZAFER PARTİSİ POLATLI DA EKONOMİ PROGRAMINI ANLATTI

Spread the love

 ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKAN  YARDIMCISI POLATLI’DA VATANDAŞI DİNLEDİ

 Zafer Partisi Genel Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu Polatlı ya geldi. Zafer Partisi Genel merkez nezdinde Polatlı’ya yapılan ziyarete Zafer Partisi Ankara il ve Polatlı ilçe teşkilatları da katıldı. Zer Partisi genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu Polatlı da Pazarcı esnafını tezgah başında  selamlayarak sorun ve sıkıntılarını dinledi, ilçede esnafları dolaştı.

Zafer Partisi Polatlı ilçe başkanlığı hafta sonu   Genel merkez yöneticisi  Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu’nu Polatlı da  ağırladı.  Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu,  Polatlı da çarşı Pazar dolaşarak vatandaşın nabzını ölçtü.

 Genel Başkan Yardımcısı Şehirlioğlu’na Zafer Partisi Ankara il Başkanı   Tuğba Mızrak Demirbağ , Polatlı ilçe başkanı Ramazan Sabancı Ankara ve   Polatlı teşkilat yöneticileri eşlik etti.

  ESNAFI DİNLEDİ PAZARCI İLE TEZGAH BAŞINDA DERTLEŞTİ

 Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Polatlı  turunda  ilk olarak çarşı esnafları ile dertleşti.  Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek  Zafer Partisi çözüm önerilerini sıralayan Şehirlioğlu,  daha sonra pazarcı esnafı ile tezgah başında sohbet etti.

 BUGÜN SATTIĞIMIZ ÜRÜNÜ ERTESİ GÜNÜ AYNI FİYATTAN ALAMIYORUZ

Girdi maliyetlerinin fahiş oranlarda artmasından dert yanan esnaf, elektrik, doğalgaz  faturalarını ödemekte zorlandığını,  yükselen  asgari ücretle birlikte    sattıkları ürünlerin  maliyet fiyatlarının arttığını dinlendirdi.   Maliyet artışından dolayı   sattıkları ürünlere zam yapmak zorunda kaldıklarını belirten esnaf   bugün sattığımız ürünü ertesi günü aynı fiyattan tezgaha koyamıyoruz.   Bazen hiç siftah yapmadan   kepenk kapatıyoruz.   Dükkanda   elektrik açmaya korkar hale geldik.    Doğalgaz ve elektrik faturalarına yetişemiyoruz” diyerek veryansın ettiler.

  Hafta sonu Per-Pa Pazar yerinde pazarcı esnafı ile konuşan Zafer Partisi Genel Bakan Yardımcısı  Prof. Dr. Ali Şehirlioğu  , ekonomiden dert yanan esnafa  “Zafer yakın “diyerek    Zafer Partisi  ekonomi   programını anlattı.  

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR