Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemYILDIZKAYA ULAŞIM SEKTÖRÜNÜ DİNLEDİ

YILDIZKAYA ULAŞIM SEKTÖRÜNÜ DİNLEDİ

Spread the love

 YILDIZKAYA TERMİNAL ESNAFI İLE BULUŞTU

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya   ulaşım sektörü ile bir araya geldi. Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Kurtuluş Kara ve Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar öncülüğünde ulaşım sektörünün  emekçileri ile   fikir alışverişi yapan Başkan Yıldızkaya  ulaşım sektörünün sorun ve taleplerini dinledi.

  Polatlı’ da ulaşım sektörü  ,  Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya ile biraraya geldi.  Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Kurtuluş Kara ve Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar’ın daveti üzerine Başkan Yıldızkaya terminalde  ulaşım sektörüne misafir oldu.   Başkan Yıldızkaya   Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar ile  Polatlı da ulaşım sektörüne ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.  Yıldızkaya ulaşım esnafının sorunlarını dinledi taleplerini dinledi.

 ŞEHİR TERMİNALİMİZDE KIYMETLİ ESNAFLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

  Başkan Yıldızkaya “Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Kurtuluş Kara ve Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar’ın davetleriyle şehir terminalimizde kıymetli esnaflarımızla bir araya geldik. Taleplerini ve sıkıntılarını dinleyerek, yapılan çalışmalar hususunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.”ifadelerine yer verdi.

HBR Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR