Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaGündemESNAF KEFALET KOOPERATİFİ SANDIĞA GİDİYOR

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ SANDIĞA GİDİYOR

Spread the love

 BAŞKAN KIYMAZ’DAN ÜYELERE DAVET

  Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz  gazetecilerle bir araya geldi. Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 59. Olağan genel kurul öncesi    basın toplantısı gerçekleştirerek   10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Kıymaz “59. Olağan Genel Kongremizi 21 Ocak 2023 Cumartesi günü Fatih Mahallesi Yunus Market arkasında bulunan Tektaş Düğün Salonu’nda saat 11.30 da gerçekleştirileceğiz. Tüm üyelerimizi kongremize davet ediyorum. Her zaman olduğu gibi birlik beraberlik içerisinde bir kongre geçireceğimize inanıyorum. “dedi.

 Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 59. Olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. 12 yıldır Polatlı Esnaf ve Kefalet Kooperatifi  Yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdüren   Ertuğrul Kıymaz , Kooperatifin  Türkiye genelinde en güçlü kooperatifler arasında yer almasını sağlayarak   “Kooperatifimiz yönetimine geldiğimiz ilk günden bu yana geçen 12 yıllık süre zarfında kooperatifimizi 15 kat büyüterek ülke genelinde örnek kooperatifler arasında yer aldık. Bu başarıyı Polatlı esnaf ve sanatkârı olarak hep birlikte elde ettik. Amacımız başarı çıtasını her geçen gün daha üste çıkartmaktır.”ifadelerine yer verdi.

GÖREVE BAŞLADIĞIM İLK GÜNDEN BUGÜNE TAM 12 YIL GEÇTİ”

Başkan Kıymaz yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bundan yıllar önce kıymetli büyüğüm ve Polatlı’mızın yetiştirdiği değerli insan Kooperatif Başkanımız Ömer Lütfü Öztürk’ün vefat sonrasında yapılan ilk Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresinde esnafımızın takdir ile başkanlığa seçilerek göreve başladığım ilk günden bugüne tam 12 yıl geçti. Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi olarak özellikle basınımızla daima iletişim ve sıcak ilişkiler içinde bulunduk. Ana prensibimiz olan şeffaflık ilkesi ışığında, tüm yenilik ve etkinliklerimizi ilk önce sizlerle paylaştık ve sizler ortaklarımıza bu haberleri en doğru, tarafsız şekilde ulaştırdınız.  Sizlere bu hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.

“DAİMA ESNAF VE SANATKÂRIN YANINDA OLMAK İÇİN BÜYÜK GAYRET GÖSTERDİK”

 Polatlı da esnafın kredi ihtiyaçlarını  gidermek ve esnafın her daim yanında olmak için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Kıymaz “Zamanın koşullarına uygun olarak önce yapısal anlamda kooperatif binamızı üyelerimize en iyi hizmeti verecek düzeye getirdik. Personelimizi de daha modern ve uygun koşullarda hizmet verecek sayı ve yeterliliğe yükselttik. Teknolojik imkânları çağın gereklerine uygun olarak kullanıp, ortaklarımıza verdiğimiz hizmeti her yönden en üst seviyeye yükselttik.Göreve başladığımız ilk günden bugüne esnaf ve sanatkârlarımızın yanında olmak için yoğun mesai harcayarak, esnafımızın sıkıntıları ile bire bir ilgilendik. Kooperatifimizin kapısı tüm esnaflarımıza daima açıktır. Esnafın kredi ihtiyaçlarının giderilmesinin yanı sıra,  spor, sosyal yardımlar ve şehre değer katacak projeler gibi birçok konuda dernek, oda ve sivil toplum kuruluşları arasında birleştirici bir köprü görevi üstlendik. Daima esnaf ve sanatkârın yanında olmak için büyük gayret gösterdik.

“GÖREVE İLK GELDİĞİMİZDE 30 BİN TL OLAN KREDİ LİMİTİMİZİ BUGÜN 500 BİN TL’YE KADAR YÜKSELTTİK”

Göreve ilk geldiğimizde 30 bin TL olan kredi limitimizi bugün 500 bin TL’ye kadar yükselttik. Üye sayımızı 2binli rakamlardan 4bini aşkın ortak sayısına ulaştırdık. Ayrıca Halk Bankası tarafından esnafımıza yönelik kredi kartı olan Paraf TROY kart limitleri 25 bin TL’den, 150 bin TL’ye yükselirken, 3 ay ertelemeli ve 12 ay taksitle ödeme kolaylığı sağlandı. Kooperatifimiz ilk günlerdeki plasman miktarını bugün 15 kat artırarak Türkiye’de de önder bir kooperatif haline gelmiştir.

Türkiye genelinde en güçlü kooperatifler arasında yer alan kurumumuz Polatlı esnaf ve sanatkârının göz bebeğidir. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sistemli bir şekilde çalışmalarımızı yürüterek esnaf ve sanatkârımıza sahip çıktık. Kooperatifimizin esnaf dostu bir kooperatif olması için çaba harcadık. Kooperatifimiz yönetimine geldiğimiz ilk günden bu yana geçen 12 yıllık süre zarfında kooperatifimizi 15 kat büyüterek ülke genelinde örnek kooperatifler arasında yer aldık. Bu başarıyı Polatlı esnaf ve sanatkârı olarak hep birlikte elde ettik. Amacımız başarı çıtasını her geçen gün daha üste çıkartmaktır.Son olarak plasman açısından hiçbir sıkıntımızın olmadığını söylemek istiyorum. Çok yoğun kredi başvurusu olmasından dolayı kredi kullandırmalarından kısa süreli gecikmeler olacaktır. Şubat ayı sonuna kadar kredi kullandırılmaları tamamlanmış olacak. Bu konuda üyelerimizin anlayışını bekliyoruz. Bu çalışmalarımızda bize her türlü desteği veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül’e ve HALKBANK Genel Müdürü Osman Arslan’a ve değerli ortaklarımız ile onlara bu haberleri ulaştıran siz değerli basın mensuplarımıza şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum.

TÜM ÜYELERİMİZİ KONGREMİZE DAVET EDİYORUM

59. Olağan Genel Kongremizi 21 Ocak 2023 Cumartesi günü Fatih Mahallesi Yunus Market arkasında bulunan Tek Taş Düğün Salonu’nda saat 11.30 da gerçekleştirileceğiz. Tüm üyelerimizi kongremize davet ediyorum. Her zaman olduğu gibi birlik beraberlik içerisinde bir kongre geçireceğimize inanıyorum. “dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR