Perşembe, Nisan 18, 2024
Ana SayfaGündemULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU: 'NEREDE BU DEVLET?' DENİLEN GÜNLER TARİH OLDU

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU: ‘NEREDE BU DEVLET?’ DENİLEN GÜNLER TARİH OLDU

Spread the love

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’de ‘Nerede bu devlet?’ denilen günlerin tarih olduğuna işaret etti ve “Artık devlet milletiyle beraber afetler bitmeden bütün sıkıntıların üstesinden geliyor ve afetlerin izlerini ortadan kaldırıyor” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Karaismailoğlu, milletin desteği ve gücüyle hizmetlerine devam edeceklerini dile getirdi.

Manavgat’ta 2021 yılında önemli bir yangın yaşandığını, yaklaşık 1 ay önce de Kumluca’da önemli bir sel afetine maruz kalındığını hatırlatan Karaismailoğlu, “Türkiye’de ‘Nerede bu devlet?’ denilen günler tarih oldu. Artık devlet milletiyle beraber afetler bitmeden bütün sıkıntıların üstesinden geliyor ve afetlerin izlerini ortadan kaldırıyor” değerlendirmesinde bulundu.

ANTALYA’DAKİ İŞLERİMİZİ BİR BİR BİTİRİP SİZLERİN HİZMETİNE SUNUYORUZ

Antalya ve Türkiye’nin yapılan işler sayesinde büyüdüğünü vurgulayan Karaismailoğlu, “Bakanlık olarak Antalya’nın her köşesinde Alanya’dan Kaş’a kadar devam eden pek çok işimiz var. Bir bir bitirip sizlerin hizmetine sunuyoruz. Dünya krizlerle boğuşurken Türkiye yatırımlarını arttırarak devam ediyor. Bu da sebebi de güçlü bir lider ve irade sayesinde oluyor. Önümüzde yakın seçimler var. Bu seçimlerde Antalya bütün dünyaya gür bir ses vermeye hazır mı? İnşallah büyük güçlü Türkiye, dünyanın en gelişmiş 10 ekonomisinden biri olmaya, hep birlikte çalışmaya hazır mısınız?” ifadelerini kullandı.

Hbr-Ali Köksal–

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR