Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemSULTANLAR SEZONU AÇIYOR

SULTANLAR SEZONU AÇIYOR

Spread the love

 İLK MAÇ  BU HAFTA RAKİP GÖKTÜRK GENÇLİK SPOR

Hentbol Kadınlar 1. Lig B Grubunda ilk yarıyı lider tamamlayan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı  devre arasından sonra ilk maçına çıkıyor.

Sultanlar ligin ikinci yarısında ilk açına  5 Şubat Pazar günü saat 12.00’de Göktürk Gençlik ve Spor Kulübü ile çıkacak.

Hentbol Kadınlar 1. Lig B Grubunda ilk yarıyı lider tamamlayan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı   sezonu açıyor. Göktürk Gençlik ve Spor Kulübü maçı ile ligdeki on birinci maçına çıkacak olan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı şampiyonluğun en büyük adayı.Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı  ligde çıktığı ilk maçta sahasında Göktürk Gençlik ve Spor Kulübünü 29-24, ikinci maçta deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyesporu 37-36, üçüncü maçta Karaman Minik Atılım Spor Kulübünü 29-27, dördüncü maçta Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübünü 38-22, beşinci maçta Antalya Gazi Gençlik ve Spor Kulübünü 42-23, altıncı maçta İzmir Gençlik Hizmetleri Gençlik ve Spor Kulübünü 34-27, yedinci maçta Aksaray Belediyesini 31-24, sekizinci maçta Eskişehir Hentbol’u 38-26, dokuzuncu maçta Bolu Belediyesi Spor Kulübünü 39-29 mağlup etmişti. Son maçta da deplasmanda Cent Koleji Spor Kulübü 34-23 mağlup eden Sultanlar ligin tek namağlup takımı.

SIRADA GÖKTÜRK VAR

2021-2022 sezonunu Hentbol Kadınlar 1. Lig şampiyonu olarak tamamlayan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı haftasonu ikinci yarının ilk maçına çıkacak. İkinci yarı öncesi iddialı bir şekilde hazırlanan temsilcimiz ligde on birinci maçına hafta sonu Göktürk Gençlik ve Spor Kulübü karşısında çıkacak. Müzahir Sille Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka saat 12.00’de başlayacak. 

Hbr aysun yılmaz benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR