Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemPOLATLI’DAN 11 KONTEYNER YOLA ÇIKTI

POLATLI’DAN 11 KONTEYNER YOLA ÇIKTI

Spread the love

 KONTEYNERLER KAHRAMANMARAŞ VE HATAY’AGİTTİ

 Asrın felaketinin üzerinden 8 gün geçti. Kahramanmaraş Pazarcık 7,7 ve Elbistan 7,6 şiddetindeki 10 ilin  yıkıma uğradığı depremin  yaraları sarılamaya çalıyor. Depremin üzerinden geçen bir haftada  deprem bölgelerine barınabilecekleri  konteynerler  Polatlı dan yola çıktı.  Bölgenin en acil ihtiyacı olan  tuvalet ihtiyacı için Polatlı Kaymakamlığından   Kahramanmaraş ve Hatay illerine  11  konteynerler  içerisinde tıbbı ilaç malzeme , gıda  ve kefenler  bölgeye hareket etti.

 Kahramanmaraş, Hatay  ve   Adıyaman   en büyük yıkın gerçekleştiği bölgeler arasında. Depremin üzerinden 8 gün geçti bir hafta geride kaldı.  Kahramanmaraş Hatay ev Adıyaman’da halen enkaz altında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.    Kritik saatlerin bile geride bırakıldığı 8. Günde  mucize haberler  gelirken,   enkaz altından sağ çıkarılan vatandaşlarımız  hastanelerde tedavi altına alınıyor.  Deprem bölgelerinde özellikle Hatay ve  Kahramanmaraşlar  depremzedelerin acil ihtiyaçları arasında bulunan tuvalet  ihtiyacı  karşılanması noktasında  Kahramanmaraş ve Hatay’a Polatlı dan 11 konteyner  yola çıktı. Polatlı dan tedarik edilen konteynerler bölgede depremzede vatandaşların tuvalet  ihtiyacını karşılayacak.

 Polatlı dan  hafta sonu iki gün boyunca ilk 7 ardından 4 konteynerler  içerisinde yardım malzemeleri ile  Kahramanmaraş ve Hatay illerine yol çıktı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR