Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemPOLATLI DA 14 SAATTE 5 TON ET  SATILDI

POLATLI DA 14 SAATTE 5 TON ET  SATILDI

Spread the love

 VATANDAŞ  POLATLI YA BAŞKENT MARKET İSTEDİ  ET SATIŞI HER AY YAPILSIN 

Spot:   Polatlı da vatandaşlar    uygun fiyatlı kırmızı ve beyaz et satışının bir kereliğine değil her ay yapılmasını talep etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkent Mobil Market aracılığıyla başlattığı uygun fiyatlı kırmızı ve beyaz et satışı yeni haftada  Polatlı da hizmet verdi. İki gün boyunca Polatlı da  et satışı yapan   Mobil Market otobüsü; 20-21 Şubat tarihlerinde  Polatlı da  saat :10.00 -17.00 saatleri arasında satış yaparak  14 saatte 5 ton et satışı gerçekleştirdi.   ABB başkent mobil marketten uygun fiyata et alabilmek için sıraya giren vatandaşlar  , Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkent Mobil Market aracılığıyla başlattığı uygun fiyatlı kırmızı ve beyaz et satışının bir kereliğine değil her ay yapılmasını talep ederek Polatlı ya başkent market açılması talebinde bulundular.

  Vatandaş Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkent Mobil Marketten  ucuz et  alabilmek için sabahın erken saatlerinde sıraya girdi. Polatlı da pazartesi ve Salı günü iki gün boyunca sabah:10.00 akşam :17.00 saatler arasında  uygun fiyata kırmızı  et ve beyaz et satışı   yapıldı. SABAHIN 06.00 ‘dan itibaren sıra beklemeye başlayan vatandaşlar  oluşan uzun kuyruklar nedeni ile  bu uygulamanın ayda bir iki günle sınırlı olmamasını talep etti.

 POLATLI DA 2 GÜN SATIŞ YAPILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkent Mobil Market aracılığıyla gerçekleştirdiği uygun fiyatlı kırmızı ve beyaz et satışı devam ediyor. Ramazan ayı sonuna kadar 25 ilçedeki vatandaşların uygun fiyatlı ete ulaşmasının hedeflendiği uygulamada Mobil Market   20 Şubat Pazartesi günü Polatlı ya geldi.  Başkent Mobil Markette   pazartesi ve Salı günü iki gün Polatlı Cumhuriyet Meydanında satı yapıldı.

VATANDAŞ UCUZ ET İÇİN SIRAYA GİRDİ VATANDAŞ BAŞKAN YAVAŞ’TAN POLATLI YA BAŞKENT MARKET İSTEDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan, “Uygun Fiyatlı Et Satışı” projesine  Polatlı da  vatandaşlar yoğun talep gösterdi. Vatandaş ucuz et alabilmek için saatlerce kuyrukta bekledi.   Vatandaşlar  bu uygulamanın oldukça  güzel olduğuna dikkat çekerek Ankara Büyükşehir Belediye  Başkanı Mansur Yavaş’a Polatlı dan seslendiler.   Uygun fiyata et alabilmek için sırada bekleyen vatandaşlarla yaptığımız söyleşide vatandaş, bu proje ile  evine et alma imkanı olmayan pek çok insanda yararlanabiliyor.  Başkent  kartlarında  geçerli olduğu projede  vatandaş   başkenkart ile  Başkent Mobil Marketten  market ve kasaplara göre daha uygun fiyata alabiliyor.

 “BAŞKANIM POLATLI YA BAŞKENT MARKET AÇIN”

 Ankara’nın  25 ilçesinde başlatılan  Uygun Fiyatlı Et Satışı” projesi kapsamında   ilçelerde bir veya iki gün süre ile satıl yapan Başkent mobil marketin ilçeye her ay gelmesini talep ederek ,  araç gelmese bile ilçede  başkent marketin açılarak uygun fiyatlı etleri oradan da Alabileceklerini belirterek Başkan Yavaş’tan Polatlı ya başkent market açmasını istediler.

  Vatandaşa yönelik projelerine bir yenisini daha ekleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, , Uygun Fiyatlı Et Satışı ile evine et girmeyen pek çok aileyi sevindirdi.   Başkent kart ile çocukların ayda bir de olsa et yemelerine imkân sağlayan Başkan Yavaş   kasaplarda marketlerde kilosu  250 TL’den  satılan et için devreye girdi.  Ankara’nın 25 ilçesini dolaşacak olan  Başkent mobil Market  et satış tırı  hafta mesaisine Polatlı da başlayarak 2 gün satış yaptı.  Market ve kasaplarda kilosu 220  TL civarında satılan kıymanın kilosu  Başkent mobil Markette 174,50 TL ye kuşbaşı ise  184.50 TL satılıyor.   İlk gün  et satışlarında kilo sınırı yokken, ikinci gün yoğunluktan dolayı kıymada 2 kilo sınırı getirildi.

 VATANDAŞLARDAN ABB’YE TEŞEKKÜR

Zorlu ekonomik koşullarda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen uygun fiyatlı et satışından oldukça memnun olan ve sabahın erken saatlerinde sıraya giren  Polatlılı  vatandaşlar ABB’ye teşekkür etti.

UYGULAMA BAŞKENT MARKETLERDE DE BAŞLIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, tüm imkânlarını seferber ederek vatandaşların kırmızı ve beyaz ete uygun fiyatlarla ulaşabilmesi için yoğun mesai harcamaya devam ediyor.  Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkent Mobil Market aracılığıyla yola çıkan mobil tırın bir sonraki adresi Çarşamba Günü Haymana ardından ise Gölbaşı olacak.

Başkent Mobil Market’in haftalık satış programı Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlara duyurulacak.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR