Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaGündemÖZ “MECLİSİN MAHREMİYETİNE GÖLGE DÜŞÜYOR

ÖZ “MECLİSİN MAHREMİYETİNE GÖLGE DÜŞÜYOR

Spread the love

ÖZ “ ULVİ BEY OLDU BİTTİ MANTIĞI İLE  ETİK DIŞI KARARLAR ALIYOR”

 Spot:  ÖZ “Disiplin kurulundaki iş adamı arkadaşlarıma tavsiyem lütfen bu yanlışa kapılmayın”

  Polatlı Ticaret Odası meclis toplantılarında etik olmayan   ve PTO Başkanı Ulvi Sakarya’nın   “ben  istiyorum  oldu bitti” mantığıyla kafasına göre hareket ettiğini vurgulayan  Polatlı Ticaret Odası meclis üyesi İhsan Öz  meclis üyelerine seslendi. Öz “PTO seçimlerinde Ulvi Bey’in listesinden girip kaybedenler ödül için disiplin kuruluna alındılar.  Şimdi de hiç bir yetkileri söz hakları oy hakları olmadığı halde meclise katılmalarını onayladılar.  Bu tirajı komik duruma Ulvi Sakarya çanak tuttu bir yanlış yaptı.  Benim disiplin kurulundaki iş adamı arkadaşlarıma tavsiyem lütfen bu yanlışa kapılmayın.  Hiçbir söz hakkınızın olmadığı meclise gelerek kendinizi komik durumlara düşürmeyin. Meclise gelip bir kenarda süs gibi oturmanıza içimiz el vermez çünkü sizin bu mecliste bir söz hakkınızda, oy hakkınızda yok.  Taş yerinde ağırdır siz disiplin kurulunda kalmak  istiyorsanız Ulvi bey ile meclisten bir gün sonra  toplanın konuşun ne İstiyorsanız yapın. “dedi.

  Polatlı Ticaret Odasında 13 meclis üyesi ile Polatlı’nın  menfaatleri ve çıkarları doğrultasında meclis çalışmalarını sürdüren  Polatlı Ticaret Odası Beyaz liste ekibi, yola çıktıkları ilk günden bugüne birlik ve beraberliklerinden taviz vermeden  çalışıyor, Polatlı’nın menfaatine olmayan hiçbir karara  evet demiyorlar. Seçimlerin tamamlanmasının ardından  ekip ruhunu  devam ettiren ekip    birliktelik buluşmasının üçüncüsünü   Meclis üyesi Yavuz Eker ve Güven Akıl  sahipliğinde  gerçekleştirdi.  Birliktelik buluşmasında konuşan Polatlı Ticaret Odası  Meclis Üyesi İhsan    Öz,  ekip arkadaşlarına teşekkür ederek birlik ve beraberliğin her daim korunacağı ve her geçen gün ekibin gücüne güç kattığını işaret etti.

BU EKİBİN GÜCÜNÜ KORUYACAĞIZ

Öz “İşinde iyi,  başarılı  ve dirayetli  insanların  Polatlı’ya çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Birebir  her  meclis üyesi arkadaşımızla  daha yakından tanışıyor yakınlaştıkça dik duruşlarından dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız bu birliktelik ve beraberliği korumak.   

“ULVİ BEY BEN İSTİYORUM OLDU BİTTİ “  DİYOR BU KARAR TÜRKİYE’DE BİR İLK

 Polatlı Ticaret Odası meclis toplantılarında etik olmayan   ve PTO Başkanı Ulvi Sakarya’nın   ben  istiyorum  oldu bitti mantığıyla kafasına göre hareket ettiğini vurgulayan Öz “ Polatlı ticaret odasında  toplantılara katılıyoruz.  17 ye 13 meclis üyesi olarak görünüyoruz . Ama biz mecliste  17 ‘ye ikiyiz, Erol  bey  biraz bağımsız hareket ediyor diğer arkadaşlar Ulvi Sakarya’nın gözüne bakıyor.  En son  bir karar  aldı araştırdık  Türkiye’de tek ve ilk.  Polatlı Ticaret Odası disiplin  komitesinde 6 kişi var. 17 kişi tamam dedi  önümüzdeki meclis toplantısında onlarda katılacak. Bu işin bir etiği var meclis üyeleri toplantıya katılır biter.  Ulvi bey “yok ben istiyorum  “diyor oldu bitti. Kanunda katılamaz diye bir ibarede yok ama TOBB sorulduğunda Türkiye de tek bu karar.

ÖZ’DEN MECLİS ÜYELERİNE ÇAĞRI : TAŞ YERİNDE AĞIRDIR

 Öz “PTO seçimlerinde Ulvi Bey’in listesinden girip kaybedenler ödül için disiplin kuruluna alındılar.  Şimdi de hiç bir yetkileri söz hakları oy hakları olmadığı halde meclise katılmalarını onayladılar.  Bu tirajı komik duruma Ulvi Sakarya çanak tuttu bir yanlış yaptı.  Benim disiplin kurulundaki iş adamı arkadaşlarıma tavsiyem lütfen bu yanlışa kapılmayın.  Hiçbir söz hakkınızın olmadığı meclise gelerek kendinizi komik durumlara düşürmeyin. Meclise gelip bir kenarda süs gibi oturmanıza içimiz el vermez çünkü sizin bu mecliste bir söz hakkınızda, oy hakkınızda yok.  Taş yerinde ağırdır siz disiplin kurulunda kalmak  istiyorsanız Ulvi bey ile meclisten bir gün sonra  toplanın konuşun ne İstiyorsanız yapın. “dedi.

 POLATLIMIZIN HAKLARINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Grubumuzun da Polatlı’mızın da  haklarını korumaya çalışıyoruz. Grubumuzdaki meclis üyesi arkadaşlarımız  anında yanlışlıkları eksiklikleri  fark ediyorlar Bizim amacımız eksik aramak değil  ama artık  Polatlı Ticaret Odasını kafalarına göre yönetmelerinin de önüne geçmek istiyoruz. Alacakları kararlar Polatlı’nın faydasına olmalıdır  aldıkları kararlar Polatlı da bir kişin dahi faydasına olmasın onunla ilgilide  gerekenleri yapıyoruz.

 YOLA ÇIKTIĞIMIZ GÜNDEN BUYAN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUYORUZ  Seçimlere beyaz liste olarak katılan  ekibin  birlik ve beraberliğine dikkat çeken Polatlı Ticaret Odası Meclis Üyesi   İhsan Öz “ Yola çıktığımız ilk günden buyan   beyaz liste grubu olarak birlik ve beraberliğimizi her daim koruyacağımızı söylemiştik. O günden buyana   birlikteliğimizi  koruyoruz. Her ay  bir araya geliyor yemek yiyor birbirimizle fikir alışverişleri yapıyoruz. Bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz.  Besiciler  grubumuza,  Yavuz Eker ve Güven Akıl  beyefendiye   bu güzel organizasyon için teşekkür  ederim” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR