Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemOVACIK, ‘’ MİRAÇ KANDİLİ’Nİ İYİLİKLERLE DAHA DA ANLAMLI KILMALIYIZ ‘’

OVACIK, ‘’ MİRAÇ KANDİLİ’Nİ İYİLİKLERLE DAHA DA ANLAMLI KILMALIYIZ ‘’

Spread the love

OVACIK, ‘’ YÜCE ALLAH, ÜLKEMİZİ VE MİLLETİMİZİ HER TÜRLÜ AFETLERDEN KORUSUN ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi  ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık,  Miraç Kandili nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Miracın, sevgili peygamberimizin insanlığın iyiliği ve mutluluğu için yaptığı en kutlu yolculuğun sembolü olduğunun altını çizen Ovacık, “Bu değerli sembolü, güzel ahlakımızla, dualarımızla ve iyiliklerimizle daha da anlamlı kılmalıyız. Hoşgörü ve tevazu içinde nefret ve öfkeyi sevgiye, karamsarlık ve kötülüğü iyiliğe dönüştürmeliyiz” dedi.

Miraç gecesinin insanlar arasında dayanışma, paylaşma ve yardımlaşmaya fırsat sunması temennisinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi  ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde yıkıcı etkisini gösteren 7.7 ve 7.6 şiddetinde yaşanan depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, aileleri ve ulusumuza sabır ve başsağlığı, yaralı yurttaşlarımıza da acil şifalar diledi. Böyle acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Ovacık, Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğu gerçeğinin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini belirterek, “Yüce Allah, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun” diye konuştu.

Bu mübarek gecenin insanlığın yaşadığı her türlü afet ve felaketten kurtulmasına vesile olmasını temenni eden Ovacık, “Miraç Kandili’nin tüm dünyada barışın, kardeşliğin ve sevginin hakimiyetine vesile olmasını diler, tüm Polatlılı hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik ederim” ifadelerine yer verdi.

hbr aysun yılmaz benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR