Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemOKULUNUZA HOŞ GELDİNİZ ÇOCUKLAR

OKULUNUZA HOŞ GELDİNİZ ÇOCUKLAR

Spread the love

KALOÇ, DEPREMZEDE ÇOCUKLARI ÇOCUKLARA EMANET ETTİ:  “YENİ ARKADAŞLARINIZ SİZLERE EMANET”

 Polatlı Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç 2022-2023 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde öğrencileri “Hoş geldiniz çocuklar mesajı ile karşıladı.  Depremin meydana geldiği Kahrmanmaraş, Hatay, Adıyaman ve diğer illerden Polatlı ya gelen öğrencilere ilişkin Mesaj veren Kaloç “deprem felaketi nedeniyle okullarımıza misafir öğrencilerimiz geldi. Yeni arkadaşlarınızı sizlere emanet ediyoruz. Onlara misafirperverliğinizi göstererek arkadaşlığınızı pekiştiriniz. Yaşadığımız deprem felaketinin izlerini el ele vererek silebileceğimizi unutmayınız.”dedi.

 2022-2023 Eğitim öğretim yılının  ilk gününde sınıflar çocuk sesleri doldu.  Polatlı da mevcut öğrenci sayısına deprem bölgelerinden gelen 170 öğrenci daha eklendi. Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç   2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde  öğrencilere seslendi. Kaloç “

 Sevgili çocuklar yeni dönemimiz hayırlı uğurlu olsun. Hepiniz okulunuza hoş geldiniz. Güzel bir dönem geçirmek hepimizin dileği, inşallah acıların geride kaldığı bir dönemi birlikte tamamlarız. Biliyorsunuz deprem felaketi nedeniyle okullarımıza misafir öğrencilerimiz geldi. Yeni arkadaşlarınızı sizlere emanet ediyoruz. Onlara misafirperverliğinizi göstererek arkadaşlığınızı pekiştiriniz. Yaşadığımız deprem felaketinin izlerini el ele vererek silebileceğimizi unutmayınız.

OKULLARIMIZDA DÜZENLENEN KAMPANYALARA VERDİĞİNİZ KATKI İÇİN TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ

Sevgili velilerimiz depremzede öğrencilerimizin ve ailelerimizin ihityaçlarını Kaymakamlığımız aracılığıyla karşılamaya çalışıyoruz. Bu konuda okullarımızda düzenlenen kampanyalara verdiğiniz katkı için teşekkürü borç biliriz. Okullarımız yeni öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlıklarını yapmış durumdadır. Psiko-sosyal destek anlamında tüm rehber öğretmenlerimiz bilgilendirildi. Onların çalışmalarına yakından destek olunuz. Rehber Öğretmeni olmayan okullarımızla ilgili Polatlı Rehberlik Araştırma Merkezimiz planlamasını yaptı. Her türlü sorunda müdürlüğümüzle ivedi olarak temasa geçerseniz kısa surede çözüme kavuştururuz.

Felaketlerden uzak bir eğitim öğretim dönemi geçirme temennisiyle başarılı sağlıklı bir yeni dönem dilerim.”fadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR