Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGündemOKULLARDA TATİL ZİLİ ÇALDI

OKULLARDA TATİL ZİLİ ÇALDI

Spread the love

YARI YIL TATİLİ BAŞLADI

  Okullarda yar yıl tatili başladı.    Polatlı da öğrenciler  karne aldı.  Polatlı’da 26 bin 137 öğrenci ve 1616  öğretmen  tarihine  okullarda  kadar eğitim ve öğretime ara verdi.  Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak  Polatlı  Cumhuriyet İlkokulu’nda öğrencilere karnelerini dağıttı. Kaymakam Bulacak tatilde öğrencilere bol bol kitap okuyun televizyonlardan uzak durun  tavsiyesi verdi.

Polatlı da yarıyıl tatili  23 Ocak-3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak.2022-2023 eğitim-öğretim yılı 12 Eylül tarihinde başladı ,6 Haziran 2023 tarihinde sona erecek.2022-2023  eğitim öğretim yılı, Birinci dönem ara tatili 20 Ocak 2023  Cuma günü başladı. 2022-2023  eğitim öğretim yılı ikinci  dönemi de 6 şubat Pazartesi  günü başlayacak.   2022-2023 eğitim öğretim yılı  ikinci dönemi   16 haziran Cuma günü sona erecek.

KAYMAKAM BULACAK ÖĞRENCİLERE KARNE DAĞITTI

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Polatlı  Cumhuriyet  İlkokulu’nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Kaymakam Bulacak  karne törenine katılarak öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Murat Bulacak, öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Okul önünde bekleyen öğrenci velileriyle de karne töreni sonrası bir araya gelen Kaymakam Bulacak, velilerle sohbet etti. Kaymakam Bulacak’a karne töreni sırasında Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç ve şube müdürleri  eşlik etti. 

 TELEVİZYON VE CEP TELEFONLARINDAN UZAK DURUN

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak  karne dağıtımında öğrencilerle sohbet ederek bir dizi tavsiyelerde bulundu. Bulacak “ Sevgili öğrenciler  tatilde dinlenin , bol bol kitap okuyun gezi dolaşın.  Trafikte   lütfen anne ve babalarınızı kurallara uymaları konusunda uyarın.  Dişlerinizi fırçalamadan yatmayın. Televizyon ve cep telefonlarından uzak durun  hepinize  iyi tatiller diliyorum” dedi.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR