Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemKAYMAKAM BULACAK  GAZETEMİZE MİSAFİR OLDU

KAYMAKAM BULACAK  GAZETEMİZE MİSAFİR OLDU

Spread the love

KAYMAKAM BULACAK’TAN GAZETEMİZE ZİYARET

  Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İstiklal gazetesini ziyaret etti. Kaymakam Bulacak ‘a Polatlı Emniyet Müdürü Murat Güneş ve Jandarma komutanı  Binbaşı Erkan Çinar  eşlik etti. Bulacak  İstiklal gazetesi personellerini tebrik ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Polatlı Emniyet Müdürü Murat Güneş ve Jandarma Komutan Binbaşı Erkan Çinar  İstiklal Gazetesini ziyaret etti. İstiklal gazetesi imtiyaz sahibi Osman Yüksel  ve tüm personelin gazeteciler gününü tebrik eden Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Yüksel ile gazetecilik üzerine fikir alışverişinde  bulundu. Kaymakam Bulacak   “Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle  çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

  Bulacak “ “Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, medya hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır.  Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olmuş gazetecilerimiz, şüphesiz ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar. Zor şart ve imkânlar içerisinde, milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, yerli ve milli değerlerimizin benimsetilmesinde de çok önemli bir görevi ifa etmektedirler. Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan gazetecilerimizin  ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR