Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGündemKARAKAYA’DAN SOSYAL MESAJ

KARAKAYA’DAN SOSYAL MESAJ

Spread the love

Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Başkan yardımcısı Mevlut KARAKAYA   son aylarda yaşanan kuraklığa dikkat çelerek sosyal bir mesaj verdi. Karakaya   belki de bu kuraklığın sebebi çevreye olan haşin davranışımızın bir sonucudur” dedi.

 Karakaya “ Son 6aydır yaşadığımız kuraklık  var. O kuraklığın sosyo -ekonomik kuraklığa  dönüşme aşamasında başlayan   bir nebzede olsa yüzümüzü güldürdü.  Dileğimiz Cenabı Allah’tan bu yağışların devam etmesidir. Toprakların baha gelmeden yeterli sudan beslenmesi  gerekir.

 Biz Ankara’nın köylerinde Ocak ayında  yağmur ve kar dualarına çıkmaya başlamıştık. Bu zaman kadar hiç böyle bir şey yaşanmadı . Kuraklık dünyanın genel sorunu    Rabbim bu felaketlerden bizi korusun. Geçmişte  tüm Dünyada çevreye olan  haşin davranışımız  geleceği düşünmememiz gelecek nesillere bakmamamız  belki de bu durumlara getirdi.  Bu açıdan önümüzdeki dönemin İnşallah bu tr felaketlerden uzak  yıllar olmasını Bizim söylediğimiz Sayın Cumhurbaşkanının söylediği  tabirle Türk Yüzyılı olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyoruz”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR