Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA’YA KÖYLERDE TEVECCÜH YÜKSEK

YILDIZKAYA’YA KÖYLERDE TEVECCÜH YÜKSEK

Spread the love

 YILDIZKAYA MAHALLERDE İLGİYLE KARŞILANDI

  Polatlı Belediye Başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Polatlı Belediye başkan adayı  Mürsel Yıldzkaya seçim çalışmaları  çerçevesinde  hafta sonu mesaisini kırsal mahallelerde tamamladı. CHP’nin  geçmiş dönemler ilçe başkanları yönetim kurulu üyeleri ve mevcut  Parti yönetimi   beraberliğinde Yıldızkaya ,  Sakarya, Tatlıkuyu, Eskikarsak, Yenice, Gümüşyaka, Kabak, Beşköprü ve Kocahacılı Mahallelerini ziyaret Etti.

  Yerel seçimlere  doğru  Polatlı da seçim sathı adım adım geziliyor.   Polatlı Belediye Başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Polatlı Belediye başkan adayı  Mürsel Yıldzkaya, merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşla buluşuyor. Mevcut Belediye başkanı olması hasebi ile  kırsal  ve merkezde vatandaşın teveccüh gösterdiği Başkan Yıldızkaya,  CHP  adayı olarak ta  vatandaştan destek alıyor.

 31 Mart seçimlerinde CHP’ den yarışa katılacak olan Yıldızkaya   hafta sonu   kırsal mahallelerde  mesai yaptı.  Yıldzkaya seçim çalışmaları  çerçevesinde  hafta sonu mesaisini kırsal mahallelerde tamamladı. CHP’nin  geçmiş dönemler ilçe başkanları yönetim kurulu üyeleri ve mevcut  Parti yönetimi   beraberliğinde Yıldızkaya ,  Sakarya, Tatlıkuyu, Eskikarsak, Yenice, Gümüşyaka, Kabak, Beşköprü ve Kocahacılı Mahallelerini ziyaret Etti.

Kırsal mahalleleri dolaşan Yıldızkaya  vatandaşı dinliyor bu zamanadek yapılanları ve  5 yıllık  planını  sıralıyor.  Yıldızkaya “köylerimizde hemşehrilerimizle buluşmaya, selamlaşmaya, kuçaklaşmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin yüksek teveccühü gücümüze güç katıyor. Birliğimiz daim olsun” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR