Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberSANAYİ ESNAFININ YOL ÇİLESİ SONA ERDİ

SANAYİ ESNAFININ YOL ÇİLESİ SONA ERDİ

Spread the love

Polatlı yeni sanayi bölgesinde esnafın yol çilesi sona erdi. Özellikle kış  aylarında  asfalt olmayan yol hem esnaf hem de sanayiye gelen vatandaşlar için çile olurken,  esnaf mağduriyetten  kurtuldu.  Ankara Büyükşehir belediyesi    sanayi içerisinde büyük yolu komple asfaltlayarak esnaftan teşekkür aldı.   Polatlı Zirai Aletler esnaf odası başkanı Osman  Aydoğan’dan  Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş ve Polatlı Belediye  başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür etti.

Sanayi de yollar asfaltla buluştu

 Sanayi esnafının yüzü güldü.   Polatlı da hayırsever vatandaşlar ve Ankara Büyükşehir belediyesi destekleri ile yapılan Sanayi Caminin etrafında bulunan yollar ve Sanayi içerisindeki  ana yollardan biri daha asfalta kavuştu. Özellikle Cuma namazlarının eda edildiği ve    yağmurlu ve  karlı havalarda   hem esnafa hem de  vatandaşlara  çile olan stablize olan yollar  asfaltla buluştu. Polatlı Ziraat Aletleri esnaf odası Başkanı Osman Aydoğan   konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ; “

Sanayimizde bulunan, Esnaf ve sanatkârlar camimiz, tüm hayırseverlerimizin yardımları sayesinde ibadete açılmıştır. Camimizin çevresindeki yollar ve altındaki ana büyük yol stabilize yol olarak bekliyordu. Kış olması sebebiyle esnafımızda mağduriyet yaşıyordu. Polatlı Ziraat Aletleri Odası olarak Polatlı belediye başkanımızdan bu yolların yapılmasını talep ettik. Kendilerinden Allah razı olsun. Bizzat yanımızda, Büyükşehir belediyesi fen işleri Müdürlüğü’nü arayarak  mağduriyetimizi ilettiler. Camimizin çevresindeki ve alt tarafında bulunan ana caddeyi asfalt yaptırdılar. Bu çalışmaların,  hava şartları müsaade ettiği müddetçe devam edeceğinin de sözünü verdiler. Biz oda olarak sanayi esnaflarımız adına Polatlı Belediye başkanımız Mürsel Yıldızkaya  ve Ankara Büyükşehir Belediye başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ederiz.”

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR