Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA’DAN PAKUT ‘A TEŞEKKÜR

YILDIZKAYA’DAN PAKUT ‘A TEŞEKKÜR

Spread the love

YIDIZKAYA :YÜZ AKIMIZ OLUNUZ, BENİ GURURLANDIRDINIZ

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya PAKUT  ekibini yemekte ağırladı. Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgense hareket eden  PAKUT Ekibi’nin    enkaz altından çıkardığı canlar ulusal basında da geniş yer buldu.   Polatlı Arama Kurtarma Ekibi’nin deprem bölgesinde   özverili bir şekilde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ederek kurtardıkları hayatlar için “ yüz akımız oldunuz beni gururlandırdınız” dedi. 

 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremle 11 ilin etkilendiği depremde  Kahramanmaraş’a  ilk hareket eden ekiplerden olan Polatlı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, deprem bölgesinde   enkaz altında kalan çok sayıda vatandaşın hayatını kurtardı.  Deprem bölgesinde sergiledikleri özveriden dolayı Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya PAKUT ekibini aileleri ile birlikte yemekte misafir etti.

 Başkan Yıldızkaya  PAKUT ekinin her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ederek  “yardım çalışmalarınızı  ulusal basında izledim gururlandım yüz akımız oldunuz. Allah hepinizden razı olsun” diyerek  PAKUT  ekinin  personel ve ekipman sayısı olarak artırılacağını söyledi.

ARKADAŞLARIMIZI TALİMATLANDIRDIK ŞİMDİDEN HAZIRLIK YAPIYORLAR

Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya  Polatlı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren PAKUT   Polatlı Arama Kurtarma  Ekibinin  personele ve ekipman  sayısının artırılacağını   söyledi. Yıldızkaya  “biz bu deprem sonrası yeni bir şey daha öğrendik Elimizde arama kurtarma ekibi vardı. Bunu geçtiğimiz dönem kurmuştuk ama kişi sayısının artırılması, ekipman sayısının artırılması ve orada başka hizmetler de vermesi gerektiğini anlattık. Arkadaşlarımızı talimatlandırdık şimdiden hazırlık yapıyorlar. Allah göstermesin bir daha böyle bir şey olursa  daha güçlü bir ekiple afet bölgelerine intikal edilebilecek hale getireceğiz”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR