Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaGündemHaberYALDIZ :  POLATLI VE  ANKARA’MIZ İÇİN EN İYİ HİZMETİ YAPACAĞIMA İNANCIM TAMDIR...

YALDIZ :  POLATLI VE  ANKARA’MIZ İÇİN EN İYİ HİZMETİ YAPACAĞIMA İNANCIM TAMDIR  

Spread the love

POLATLI’NIN EVLADI EBRU KURBAN YALDIZ   MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

 Ak Parti Ankara milletvekili aday adayı Ebru Kurban Yaldız doğup büyüdüğü memleketi Polatlı da hemşehrileri ile kucaklaştı.  Polatlı’nın milletvekili özlemine son vermesi adına içlerinden biri olan Ebru Kurban Yaldız’a    tam destek geldi.   Ak Parti ilçe binasında  siyasi parti kimliği  farketmeksizin çok satıda Polatlılı destek için  Yaldız’ı yalnız bırakmadı.  Polatlı’nın önde gelen isimleri Yaldız’ı  çıktığı yolda  destekledi.  Polatlı’nın evladı  Ak Parti Ankara milletvekili aday adayı Ebru Kurban Yaldız “her zaman teşkilat mensubu olarak partimize, Ankara’mıza, bölgemize, ilçemize hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Bu onurlu göreve talip olmayı nasip ettiği için yüce rabbime şükrediyorum.Genel Başkanımız ve partimizin yetkili kurulları aday adaylarının arasında yapacakları değerlendirme sonucunda şahsımı bu göreve layık buldukları takdirde, onların bu güvenine layık olacağıma ve Polatlı ilçemiz başta olmak üzere tüm bölgemiz ve Ankara’mız için en iyi hizmeti yapacağıma inancım tamdır.  Aday adayı olan bu heyecanı yaşayan tüm kardeşlerimize de başarılar diliyorum.”dedi.

 Polatlı’dan  bir isim Ebru Kurban YALDIZ Ak Parti Ankara milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaparak  Polatlı da hemşehrileri le bir araya geldi.   Ak Parti Polatlı ilçe başkanlığında hemşehrileri ile  seçim değerlendirmesi yaparak  destek istedi.  Ak Parti Ankara Birinci Bölge milletvekili aday adayı Ebru Kurban Yaldız Polatlı buluşmasında  konuşmasına  Ülkemizde yaşanan deprem felaketini hatırlatarak başladı. Yaldız “6subat günü yaşamış olduğumuz hepimizi derinden sarsan asrın felaketi olan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde bölgenin yaralarını sarmaya, dertlerine deva olmaya, hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri atlatacağımıza inancım sonsuz.”dedi.

İNŞALLAH 21. ASIR YÜKSELİŞİMİZİN ASRI OLACAKTIR

Milletimiz ile omuz omuza türlü mücadelelerden geçerek bugünlere gelen partimiz önümüzdeki çeyrek asırda da, yarım asırda da ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Kurulduğu günkü heyecanıyla ve 22 yılı bulacak tecrübesiyle yoluna devam eden AK Partimizin bir mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Yunus Emre’nin “Her dem yeniden doğarız” mesajına uygun şekilde kendimizi sürekli yenileyerek, sürekli tazeleyerek, maziden atiye kurduğumuz köprüyü daha da güçlendireceğiz. Hep birlikte inşa ettiğimiz bu parti inşallah önümüzdeki çeyrek asırda da, yarım asırda da ülkemize ve milletimize hizmet edecektir.Öncelikle AK Parti’nin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş, katkı sağlamış, her bir kardeşimize şükranlarımı sunuyorum. Dar-ül bekaya irtihal eden dava arkadaşlarımıza, büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Seferle mükellef olduğumuz bu davayı zafere ulaştırana kadar nesiller boyu mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah 21. asır yükselişimizin asrı olacaktır. Bugüne kadar yaptıklarımızla Türkiye’yi demokrasiden ekonomiye, altyapıdan,savunma sanayine, dış politikaya kadar her alanda kendi ayakları üzerinde duran, gerçek anlamda bağımsız bir ülke haline getirmeye çalıştık. Cumhur İttifakı olarak büyük ve güçlü Türkiye hedefine doğru kararlılıkla ilerliyoruz.

GÖREVLER BİR BAYRAK YARIŞIDIR

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerde ilçemizin de içerisinde bulunduğu Ankara 1. Bölgeden milletvekili aday adayı olmak üzere Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevimizden İl Başkanımızın izni ile eğrildiğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu heyecanı benimle paylaşan siz kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu süreçte ve bundan sonraki süreçte her daim teşkilatımızın, ilçemizin Ankara’mızın ve Ak partimizin emrinde olduğumu söylemek istiyorum. Yine her zaman teşkilat mensubu olarak partimize, Ankara’mıza, bölgemize, ilçemize hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Bu onurlu göreve talip olmayı nasip ettiği için yüce rabbime şükrediyorum.Genel Başkanımız ve partimizin yetkili kurulları aday adaylarının arasında yapacakları değerlendirme sonucunda şahsımı bu göreve layık buldukları takdirde, onların bu güvenine layık olacağıma ve Polatlı ilçemiz başta olmak üzere tüm bölgemiz ve Ankara’mız için en iyi hizmeti yapacağıma inancım tamdır.  Aday adayı olan bu heyecanı yaşayan tüm kardeşlerimize de başarılar diliyorum.

2018’den bu yana Ak Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan  Yardımcılığı görevlerimde birlikte çalışmaktan onur duyduğum ve desteklerini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen Kıymetli İl Başkanım Sayın Hakan Han Özcan beyefendiye,İl Başkan Yardımcılarımıza ve Ankara İl Yönetim Kurulumuzda omuz omuza çalıştığım her biri ayrı ayrı değerli olan tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum.

Ankara ‘mızın 25 İlçesinin çok kıymetli ilçe başkanlarına, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, vefakar kadın kolları ve çalışkan gençlik kolları başkanlarımız ve yönetimlerine i ayrı ayrı kıymetli belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize ,mahallelerimizin mihenk taşları olan mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine, tüm dava arkadaşlarıma, büyüklerime, küçüklerime ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Ayrıca Ankara Milletvekillerimiz ve tüm siyasi büyüklerimize de teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.Ve yine 20 yılı aşkın süredir devam eden siyasi yolculuğumda desteklerini bir an bile esirgemeyen, kıymetli eşime, biricik kızıma ,ayrıca Polatlı’mızda 40 yılı aşkın süre öğretmenlik yapmış olan benim de ilkokul ve lise öğretmenlerim  olan, bugün sahip olduğumuz milli şuuru küçük yaşta aşılayan, canım annem Gönül Kurban’ a ve Emekli Polatlı Lisesi Müdürü babam Mehmet Ali Kurban’a,tüm dostlarıma ve çok kıymetli siz Polatlılı  hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum.

BİZLER ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Aday olsakta, olmasakta sahada yine, her zaman, hep beraber, her şartta omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız,  Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye Yüzyılı’na  kararlılıkla ,emin adımlarla  yürümeye devam edeceğiz.14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerin ülkemize, Ankara’mıza ve AK Partimize hayırlar getirmesini yüce Rabbimden diliyor, bir kez daha bugün benimle bu heyecanı paylaştığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygı ve hürmetle hepinizi selamlıyorum.

EBRU KURBAN YALDIZ KİMDİR?

Ebru Kurban Yaldız, 1974 yılında Ankara, Polatlı’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Polatlı’da tamamlayarak, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kimya Bölümünden 1997 yılında mezun oldu. Ayrıca Metalurji Mühendisliği Bölümü’nde Proje teslimi gerçekleştirmiştir.

Siyası hayatına 1999 yılında Anavatan Partisi’nde Yenimahalle İlçe Başkan Yardımcılığı ile başlayan Yaldız, 2005 Yılında Kadın Kolları Genel Başkanlığı Görevine Gelmiştir.

2007 Yılında gerçekleştirilen olağan kongrede MKYK üyeliğine seçilmiştir.

2007-2008 Yılları Arasında Kadın ve Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüş,

2008 Yılında gerçekleştirilen olağanüstü kongrede tekrar MKYK üyeliğine Seçilmiştir.

2009 Yılında Eğitim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Yaldız, yaşanan fikri ayrılıklar neticesinde görevinden ayrılmış ve 2010 yılında HAS Parti Kurucuları arasında yer almıştır.

Has Parti 1. Olağan Kongre’de GİK Üyeliği’ne seçilen yaldız 2011 yılına kadar Kadın ve Aile Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür.

2012 HAS Parti’nin Feshedilmesiyle birlikte çalışmalarına AK Parti Çatısı altında devam eden Ebru Kurban Yaldız,

2015 ve 2018 Yılı Haziran ayında gerçekleşen Genel Seçimler’ de Ankara 1. Bölge Milletvekili A.Adaylığı sürecini yürütmüştür.

2018 Yılı Ak Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeliği yanı sıra Genel Merkez Arge Siyaset Akademisine katılmıştır.

2019 Yılı Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı- Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı ile devam eden Yaldız,2021 Yılında Ak Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresinde Tekrar İl Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmiş ve İl Başkan Yardımcılığı’nda İl Sekreteri olarak görevine devam etmiştir.

2022 Yılında Ankara İl Başkanlığı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı görevini sürdürürken Genel Merkez Kadın Kolları Arge Siyaset Akademisi Katılım sağlamıştır.

Evli ve 1 çocuk annesi olan Ebru Kurban Yaldız iyi derece İngilizce bilmektedir.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR