Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA : TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 178. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

YILDIZKAYA : TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 178. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Spread the love

YILDIZKAYA  “POLİSLERİMİZ, GÖREVLERİNİN SADECE SUÇLUYU YAKALAMAK DEĞİL, SUÇUN ÖNLENMESİ OLDUĞUNUN BİLİNCİNDE OLARAK GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAKTADIR”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluş yıldönümünü kutladı. Yılzdızkaya  “ Ülkemizde huzur ve güven ortamının oluşmasını sağlayan, gerektiğinde canını hiçe sayarak, adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini en iyi şekilde yapmak gayretinde olan polislerimiz, görevlerinin sadece suçluyu yakalamak değil, suçun önlenmesi olduğunun bilincinde olarak gece gündüz demeden çalışmaktadır. Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatıdır.”dedi.

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya , 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yıldönümü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı. Yıldızkaya  kutlama mesajında “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle yerine getiren Kahraman Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.Şerefli mazisi ile kahraman Türk polisi, yetişmiş insan gücü, yüksek donanım düzeyi ve çağdaş görev anlayışıyla üstlendiği sosyal sorumluluk projeleriyle daima milletimizin sevgisine ve desteğine mazhar olmuştur. Ülkemizde huzur ve güven ortamının oluşmasını sağlayan, gerektiğinde canını hiçe sayarak, adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini en iyi şekilde yapmak gayretinde olan polislerimiz, görevlerinin sadece suçluyu yakalamak değil, suçun önlenmesi olduğunun bilincinde olarak gece gündüz demeden çalışmaktadır. Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatıdır.Bu vesile ile tüm Emniyet Teşkilatı Mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyor; vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek şehit olan tüm Emniyet mensuplarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR