Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberDEMİR: TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLU OLSUN

DEMİR: TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLU OLSUN

Spread the love

DEMİR : POLİS TEŞKİLATIMIZI İLERİYE TAŞIYACAK HER ADIMIN DESTEKÇİSİ OLDUĞUMUZU BİR KEZ DAHA VURGULAMAK İSTİYORUM

 Ak Parti Polatlı ilçe Başkanı Aysel Demir Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. Yılını kutlayarak,  Yurdun dört bir yanında  görevini ifa eden Tüm teşkilat mensuplarını tebrik etti.

Ak parti ilçe Başkanı Aysel Demir 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın  kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Kutlama mesajı yayınladı.Başkan Demir ,barış, refah ve huzurun güvencesi Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü tebrik ettiği mesajında, “Kurulduğu günden bu yana hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı ilke edinen Polis Teşkilatımız, ülkemizin her köşesinde gece-gündüz fedakarca görev yaparak, milletimiz için her zaman huzur, güven ve şefkat kapısı olmuştur. Terörle ve örgütlü suçlarla mücadele başta olmak üzere, üstlendiği tüm görevlerde bizleri gururlandıran, büyük fedakarlık, cesaret ve kahramanlıkla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, uzun yıllara dayalı bilgi ve tecrübesiyle hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Aziz milletimiz için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı’nın bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak, yüksek vazife şuuruyla çalışmalarını sürdüreceğine inanıyor; Polis Teşkilatımızı ileriye taşıyacak her adımın destekçisi olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum”dedi.

Başkan Demir;görevleri başında şehit olan polislere Allah’tan rahmet, gazilere de şükran dileklerini ilettiği mesajında, tüm emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR