Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA “ ALLAH DAMATLIKLARINIDA GÖSTERSİN”

YILDIZKAYA “ ALLAH DAMATLIKLARINIDA GÖSTERSİN”

Spread the love

SÜNNET ÇOCUKLARI İLE BULUŞTU AİLELERİ TEBRİK ETTİ

 Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya , Polatlı Belediyesi tarafından geleneksel  hale getirilen ücretsiz sünnet şölenine  katılan alileri ve sünnet çocuklarını ziyaret ederek “sünnet  operasyon süreçleri devam eden evlatlarımızı ve değerli ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Cenab-ı Allah damatlıklarını da göstersin.”dedi.

Her yıl olduğu gibi yüzlerce çocuğun ücretsiz olarak sünnet ettirildiği  Geleneksel Sünnet Şöleni’nde; sünnet kıyafetleri dahil olmak üzere şölene katılan çocukların tüm masrafları Polatlı Belediyesi tarafından karşılanıyor. Polatlı Belediyesi tarafından  Temmuz ayı itibari ile ücretsiz sünnet şöleni  kayıtlarını açarak  yoğun talep üzerine 11Agustos olan son başvuru tarihine   16  Ağustos tarihine kadar  uzatarak  başvuruları aldı.  Ücretsiz sünnet şöleni için 500 den fazla  başvuru yapıldı.Polatlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından alınan  başvurular kapsamında; yalnızca 0 – 12 Yaş aralığında olan çocuklar için yapılan başvurular kabul edildi. Polatlı Belediyesi tarafından belirlenen program dahilinde uzman doktorlar aracılığıyla ücretsiz olarak sünnet olan  çocukların bütün masrafları Polatlı Belediyesi tarafından karşılanıyor.   Polatlı Belediyesi tarafından uzman hekimler tarafından kayırları yapılan çocukların sünnet operasyonları yapılmaya başlandı. 

EVLATLARIMIZI TEBRİK EDERİM

  Polatlı Belediye  Başkanı Mürsel Yıldızkya   sünnet  operasyonları devam eden  çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.  Aileler ile sohbet ederek tebrik eden Başkan Yıldızkaya , sünnet operasyonların gerçekleştiren uzman hekimlerden de bilgi aldı. Yıldızkaya “Önümüzdeki ay birbirinden güzel etkinlikler eşliğinde gerçekleştireceğimiz Geleneksel Sünnet Şenliğimiz kapsamında operasyon süreçleri devam eden evlatlarımızı ve değerli ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Cenab-ı Allah damatlıklarını da göstersin.”dedi.

Başvuruda bulunan tüm çocukların sünnet işlemlerinin tamamlanmasının ardından; Polatlı Belediyesi tarafından Eylül Ayı içerisinde düzenlenecek olan 13 Eylül Sakarya Zaferi Kutlamaları kapsamında aileler ve çocukların katılımlarıyla Kına Gecesi ve Konser düzenlenecek. Yapılacak birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra sünnet olan çocuklara sürpriz hediyeler dağıtılacak.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR