Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberYENİDEN REFAH’IN ADAYLARI POLATLI DA MESAİDE

YENİDEN REFAH’IN ADAYLARI POLATLI DA MESAİDE

Spread the love

 YENİDEN REFAH PARTİSİ  VEKİL ADAYLARI POLATLI’YI   KARIŞ KARIŞ DOLAŞTI VATANDAŞLA HASBİHAL ETTİ

 Yeniden Refah Partisi  milletvekili adayları  Polatlı da tüm gün vatandaşla bir araya gelerek  genç yaşlı , esnaf işçi memur emekli  çiftçi   her kesim ile el sıkışarak hasbihal etti.  14 Mayıs seçimlerinde 28. Dönem milletvekili   adaylarına  destek isteyen Yeniden Refah Partisi  Ankara 1. Bölge milletvekili adayları  Polatlı da her sokağı arşınlayarak  akşam saatlerinde ise  site buluşmaları gerçekleştirdi.   Milletvekili adayları Cumhur ittifakının ortakları Ak Parti  ve MHP Polatlı  seçim koordinasyon merkezilerini de ziyaret ederek  ilçe başkanları ile istişarede bulundular.  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde  Cumhur ittifakını destekleme kararı alarak Cumhur ittifakına dahil olan Yeniden Refah Partisi 28. Dönem  milletvekili seçimlerine  kendi parti logosu ve ismi  ile ayrı girecek. 

  Polatlı da  sabahın erken saatlerinden itibaren seçim çalışması gerçekleştiren  Yeniden Refah Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili adayları,    Genel başkan yardımcısı, milletvekili adayı  Cengiz Zor,  Mehmet Kaderli, Nurettin Gül, Tevfik Öztürk ve Zeynep Yalaz,  İlçe başkanı Muzaffer Öztürk ve parti teşkilatı mensupları eşliğinde Polatlı da çıkarma yaptılar.

POLATLI DA HER KESİMDEN DESTEK İSTEYİP HASBİHAL ETTİLER

 Yeniden Refah Partisi  milletvekili adayları  Polatlı da tüm gün vatandaşla bir araya gelerek  genç yaşlı , esnaf işçi memur emekli  çiftçi   her kesim ile el sıkışarak hasbihal etti.  14 Mayıs seçimlerinde 28. Dönem milletvekili   adaylarına  destek isteyen Yeniden Refah Partisi  Ankara 1. Bölge milletvekili adayları  Polatlı da her sokağı dolaşarak   akşam saatlerinde ise  site buluşmaları gerçekleştirdi.

 CUMHURUN ORTAKLARINA ZİYARET

  Milletvekili adayları Cumhur ittifakının ortakları Ak Parti  ve MHP Polatlı  seçim koordinasyon merkezilerini de ziyaret ederek  ilçe başkanları ile istişarede bulundular.  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde  Cumhur ittifakını destekleme kararı alarak Cumhur ittifakına dahil olan Yeniden Refah Partisi 28. Dönem  milletvekili seçimlerine  kendi parti logosu ve ismi  ile ayrı girecek. 

 VATANDAŞTAN MECLİS İÇİN SÖZ HAKKI İSTEDİLER

Milli Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi’ni Türkiye  Büyük Millet Meclisine taşımak  için tüm gücümüzle çalışacağız  “diyen Yeniden Refah Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili adayları Polatlı da   vatandaşın taleplerini dinledi. Polatlı da vatandaşın Yeniden Refah Partisi’ne karşı  oldukça sıcak baktıklarını kaydeden  vekiller  vatandaştan destek isteyerek  Mecliste söz hakkı istediler.

 SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

 Polatlı sokaklarında esnaflara  girerek hayırlı işler dileyen vekil adayları Sanayide  esnafları ev işçileri tezgah başında ziyaret ederek  sorun ev sıkıntılarını dinleyerek çözüm yollarına ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR