Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberYAZIRLIOĞLU “BU YIL  8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KALPLERİMİZDE BÜYÜK BİR HÜZÜNLE...

YAZIRLIOĞLU “BU YIL  8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KALPLERİMİZDE BÜYÜK BİR HÜZÜNLE KARŞILIYORUZ”

Spread the love

MHP Polatlı Kadın Aile Çocuk Ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Hacer Yazırlıoğlu  8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajında “Milletçe yaşadığımız deprem felaketi dolayısıyla bu sene kahraman Türk kadınları olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kalplerimizde büyük bir hüzünle karşılıyoruz. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Ailesine katkı sağlamak uğruna hünerli elleriyle, şehit evladını vatan toprağına uğurlarken döktüğü gözyaşlarıyla, umudun hiç eksik olmadığı bakışlarıyla, duanın ve iyi dileklerin çağlayan gibi aktığı sözleriyle hanımefendiler her daim milletimizin ruhu olmuştur.  

Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği ve saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur. Özellikle kadınlarımıza yönelik insanlık dışı saldırıların, şiddetin ve elim vakaların endişe verici bir şekilde arttığı görülmektedir. Kadınlara uzanan kirli ve kanlı ellerin kırılıp atılması ve katillere hak ettikleri cezaların en ağır biçimde verilmesi için vakit geçirilmeksizin ne gerekiyorsa yapılmalıdır.  

6 Şubatta meydana gelen deprem felaketinin üzücü sonuçları bugün de yüreklerimizi yakmaya devam etmektedir. 10 ilimizi etkisi altına alan depremde binlerce kadınımız maalesef hayatlarını kaybetmiştir. Devletimiz ve milletimiz birlik ve beraberlik duygusuyla ilk günden bu yana bölgede özellikle hanımefendiler ve çocuklar için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu üzücü felakette hayatlarını kaybeden kadınlarımız başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim tekrarını yaşatmasın, milletimizi tüm felaketlerden korusun.  

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere; her şeyin en güzeline layık olan tüm kahraman Türk kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Türk-İslam coğrafyasındaki bütün hanımefendilerin bu anlamlı gününü tebrik ediyor, hepsini hürmetle selamlıyorum.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ  

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR