Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaber“VİRA BİSMİLLAH”DİYEREK YOLA REVAN OLDU

“VİRA BİSMİLLAH”DİYEREK YOLA REVAN OLDU

Spread the love

 MİLLETVEKİLİ ADAYI YALDIZ POLATLI DAN DESTEK İSTEDİ

 Ak Parti Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Ebru Kurban Yaldız Vira Bismillah seçim  çalışmalarına  başladı.   Polatlılı Ebru Kurban Yaldız Doğup Büyüdüğü  memleketi Polatlı dan destek istedi.  YALDIZ “Dünyanın yeni ve hayati meydan okumalarla karşı karşıya olduğu şu dönemde, Türkiye Yüzyılı programımızla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak istiyoruz. Dua ve desteklerinize talibiz”dedi.

Ak Parti Ankara 1. Bölge 6. Sıradan katılan Polatlılı Ebru Kurban Yaldız seçim bölgesinde çalışmalara  start verdi.  Polatlı da hemşehrilerinden destek isteyen 

Ak Parti  Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Ebru Kurban YALDIZ “Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum ve yaşadığım şehir, sevdamız  Ankara’mıza ve çok kıymetli

Hemşehrilerimize  hizmet etmek üzere çıktığımız bu kutlu yolda 28.Dönem Ak Parti Ankara 1.bölge Milletvekili Adaylığına şahsımı layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ,desteklerini hiç bir daim esirgemeyen kıymetli İl Başkanımız Sayın Hakan Han Özcan beyefendiye ve tüm teşkilat mensubu dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

DUA VE DESTEKLERİNİZE TALİBİZ

28. dönem milletvekili adayı olarak  seçimlere katılacak olan Yaldız “Dünyanın yeni ve hayati meydan okumalarla karşı karşıya olduğu şu dönemde, Türkiye Yüzyılı programımızla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak istiyoruz. Dua ve desteklerinize talibiz ,Vira Bismillah”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR