Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaGündemHaberVATANDAŞLAR MEZARLIKLARI DOLDURDU

VATANDAŞLAR MEZARLIKLARI DOLDURDU

Spread the love

KABRİSTAN   ZİYARETÇİLERLE DOLDU TAŞTI

Ramazan Bayramı  dolaysıyla vatandaşlar mezarlıkları doldurdu.  Polatlı Belediyesi  Şehir mezarlığına ücretsiz servisler kaldırıldı. Şehir mezarlığında vatandaşlar  geçtiğimiz yıl  hizmete giren elektrikli araçlar ve belediyeye ait araçlara  kabir ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Polatlı Belediyesi şehir mezarlığında vatandaşlara Bayram çikolataları   ikramı yaptı.

Polatlı Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısı ile Arife  günü Şehir merkezinden , ilçe mezarlığına ücretsiz servislerle taşıma yaptı. Sabahın erken saatlerinden itibaren şehir mezarlığına sefer atan otobüsler vatandaşlar tarafından dolduruldu. Vatandaşlar elektrikli araçlarla kabirleri dolaştı

VATANDAŞ MEZARLIKTA ELEKTRİKLİ ARAÇLARI TERCİH EDİYOR

Polatlı Belediyesi tarafından yaşlı ve engelli vatandaşların şehir mezarlığı içerisinde yakınlarının kabrini kolaylıkla ziyaret edebilmeleri amacıyla satın aldığı elektrikli aracı vatandaşların hizmetine sunmuştu.Geçtiğimiz yıl hizmete sokulan araçlar   Ramazan  Bayramı  öncesi  arife günü  vatandaşlar tarafından rağbet gördü.Şehir mezarlığı içerisinde yakınlarının kabirlerini ziyaret etmekte zorlanan başta yaşlı ve engelli vatandaşlar için hayata geçirilen projeden vatandaş memnun.

Turistik otellerde de yoğun olarak kullanılan 2 Yeni Elektrikli Araç tek seferde 16 yolcu kapasitesi ile giriş kapısından itibaren gün boyunca düzenli periyodlarla yaptığı servislerle, mezarlık içerisinde tüm vatandaşların yakınlarına hızlı ve kolay ulaşımını sağlıyor. Yaşlı ve Engelli vatandaşlar mezarlık kapısından araçlara alınarak ziyaret edecekleri alana görevliler eşliğinde ulaştırılıyor. Ziyaretin ardından bulundukları noktadan alınarak mezarlık kapısına kadar götürülüyor.

BAYRAM ÇİKOLATALARI BELEDİYEDEN  

Arife günü  ve bayram boyunca  şehir mezarlığında kabir ziyaretine gelen vatandaşlara çikolata ve şeker  ikramı yapıldı

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR