Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaGündemHaber9 GÜNLÜK TATİL SONRASI DÖNÜŞ ÇİLESİ

9 GÜNLÜK TATİL SONRASI DÖNÜŞ ÇİLESİ

Spread the love

POLATLIDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Dokuz günlük bayram tatilini değerlendiren vatandaşlar E-90 Karayolunda uzun araç kuyruklarına sahne oldu. Ramazan Bayramı tatilini Ankara, İstanbul dışında geçiren tatilcilerin dönüş çilesi Pazar günü başladı. 9 günlük bayram tatilini değerlendiren vatandaşlar Cuma akşamından yola çıkarak Doğuyu batıya bağlayan E-90 Karayolunda hem tatil başında hem de bitişinde uzun araç kuyrukları oluştu. Polatlı E-90 Karayolunda yoğun araç kuyrukları dikkat çekti.

Ramazan bayramının 9 gün olması nedeni ile vatandaşlar bayram tatilini fırsata çevirdi. Ramazan bayramı nedeni ile Cuma günü akşam saatleri ve Cumartesi günü başlayan tatil yolculuğu trafikte uzun araç kuyruklara neden oldu. Ankara ve İstanbul dışına çıkan çok sayıda vatandaş trafikte zaman zaman gergin anlar yaşadı. Bayram tatilini fırsata çeviren vatandaşların trafik yoğunluğu E-90 karayoluna yansıdı.

Bayram tatili nedeni ile yoğunluğun yaşandığı E-90 Karayolunda sık sık trafik uygulamaları yapıldı. Olası kazaları engellemek için E-90 karayolunun belirli bölgelerinde jandarma ve trafik polisleri çevirme yaptı. Terör olayları nedeni ile kolluk kuvvetlerince şehirlerarası yolcu otobüsleri ve otomobiller durdurularak kimlik kontrolleri yapıldı. Yine kimlik kontrollerinde araması bulunan kişilerde ortaya çıktı. Sürücülerin dikkatli olmaları konusunda trafik ekiplerince sık sık uyarılar yapıldı. Her bayram dönüşünde yaşanan trafik kazalarında çok sayıda kişin hayatını kaybettiğine dikkat çeken yetkililer sürücülerden fazla hız yapmamaları, emniyet kemerlerini takmaları ve trafik kurallarına mutlak suretle uymaları gerektiğine dikkat çekti.

Ankara-Eskişehir karayolu E-90’da yaşanan bayram trafiği ise objektiflere böyle yansıdı

AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR