Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberTMO’DAN BEYLİKÖPRÜ’YE İLAVE 10 BİN TONLUK AÇIK YIĞIN ALANI

TMO’DAN BEYLİKÖPRÜ’YE İLAVE 10 BİN TONLUK AÇIK YIĞIN ALANI

Spread the love

 TMO ÜÇPINAR SİLOLARINDA KAPASİTE DOLDU

 Toprak Mahsulleri Ofisi Polatlı Müdürlüğü  Polatlı da  açık yığın sahalarına ilave yaptı. Bu yıl yüksek rekolte  alınan Polatlı  haşatında TMO üreticiyi mağdur etmemek için  açık yığın sahalarına ilave yaparak  Beyliköprü tesisine ilave10 bin tonluk açık yığın sahası oluşturdu.

Toprak Mahsulleri Polatlı Müdürlüğü    Beyliköprü  Tesisli Ekibe, ilave 10.000 (onbin) tonluk hububat depolama kapasitesi, açık yığın alanı oluşturdu.

TMO Polatlı Üçpınar Ankara Un Sanayi depolarının kapasitesi doldu, TMO Polatlı da açık yığın sahalarına alternatif   açık yığın sahalarını devreye soktu.

  Piyasaya göre yüksek fiyattan  alım yapan TMO  Polatlı da hasat mevsimin başlaması ile birlikte  çiftçiden rağbet  gördü. Bu yıl önceki yıllara nazaran yüksek rekoltenin yaşandığı Polatlı da    TMO siloları yetersiz gelince  Polatlı çiftçisi için açık yığın sahaları oluşturuldu. 

ÜÇPINAR’DA Kİ DEPOLARDA DOLDU

  Merkez ofis ve köyler de ki  ofislerde  depolar yetersiz kalınca  Ankara Un sanayi depolarını da kiralayan TMO Ankara un sanayi depolarında da kapasitenin dolduğunu açıkladı.

TMO’DAN POLATLI ÇİFTÇİSİNE DUYURU

  Toprak Mahsulleri Ofisi Polatlı müdürlüğünce çiftçilere duyuru yapılarak “

14.08.2023 tarihinden itibaren, Üçpınar Ankara Un Sanayi depolarına  Buğday ve Arpa randevusu olan üreticilerimizin ürünleri , randevu günü geldiğinde TMO BEYLİKKÖPRÜ Tesisli Ekip Şefliğince alınacaktır. İfadelerine yer verildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR