Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberTEKEV, üniversite öğrencilerini iftar programında ağırladı

TEKEV, üniversite öğrencilerini iftar programında ağırladı

Spread the love

Teknik Eğitim Vakfı (TEKEV) tarafından düzenlenen programda iftar sofrasının misafiri, üniversiteli gençler oldu.

Teknik Eğitim Vakfı (TEKEV) tarafından Gazi Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde düzenlenen iftar programı, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Kampüste üç farklı yemekhanede kurulan iftar sofralarında bin 400’ün üzerinde katılım olurken, TEKEV Genel Başkanı Erdoğan Özen ile vakıf yöneticisi ve üyeleri de yemekhanede öğrenciler ile iftar yaptı.

İFTAR SOFRASINDA BULUŞMA

TEKEV Başkanı Erdoğan Özen, Gazi Üniversitesi Dökümhane Yemekhanesi’ndeki iftarda yaptığı konuşmada; “Ramazan ayı paylaşmaktır, gönüllere dokunmaktır. Huzurlu, bereketli ve güzelliklerle dolu Ramazan ayında iftar soframızı geleceğimizin teminatı gençlerle paylaşmak istedik ve sizler de bu buluşmaya misafirimiz olarak katılım gösterdiniz. Gazi Üniversitesi’nde değişik illerden gelen, ailelerinden uzak öğrencilerimiz var. TEKEV olarak bu anlamlı günde siz öğrenci kardeşlerimizle iftar sofrasında bir arada olmaktan, sizleri ağırlamaktan büyük memnuniyet duymaktayız. İnşallah hayırsever arkadaşlarımızın da katkılarıyla bu tür iftar programlarımıza devam edeceğiz. Bu noktada desteklerini ve işbirliğini bizden esirgemeyen herkese, katılımlarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Hepinize afiyet olsun. Geleceğimizin mimarı olacak gençlerimize inanıyor ve güveniyor, başarılarla dolu bir eğitim hayatı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Üç farklı yemekhanede iftar yapan öğrenciler ise misafir oldukları programdan dolayı memnuniyetlerini ve çok mutlu olduklarını belirterek, TEKEV nezdinde tüm emeği geçenlere ve katkı sunanlara teşekkürlerini iletti. 

Hbr-Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR