Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberTEKE VE KURBAN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ LİSTELERİNDE

TEKE VE KURBAN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ LİSTELERİNDE

Spread the love

 AK PARTİ LİSTELERİNDE POLATLI’ DAN İKİ İSİM YER BULDU

 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında seçime girecek olan partiler  milletvekili aday listelerini  9 Nisan 2023 tarihinde YKS  teslim etti.  İktidar partisi Ak Parti’nin Ankara listelerinde Polatlı dan  Ak Parti Polatlı kurucu ilçe başkanı İlhami Teke  ve Ak Parti  Ankara il Başkan yardımcısı Ebru Kurban Yaldız  Ankara 1.bölge milletvekili aday listesinde ki sıralamada yer aldılar.  

     Ak Parti  Ankara Birinci bölgeden  13 kişilik liste sıralamasında Polatlı dan  ki isim  listenin 6. ve 12. Sıralarında  seçime katılacaklar. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği aday listeleri  Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. Ak Parti’nin   Polatlı’nın  seçim bölgesi olan   Ankara  1. Bölge listesinde  Polatlı dan Ebru Kurban Yaldız ve İlhami Teke  var.

TEKE 12 ,YALDIZ 6. SIRADA

İktidar partisi Ak Parti’nin Ankara listelerinde Polatlı dan  Ak Parti Polatlı kurucu ilçe başkanı İlhami Teke  ve Ak Parti  Ankara il Başkan yardımcısı Ebru Kurban Yaldız  Ankara 1.bölge milletvekili aday listesinde ki sıralamada yer aldılar.  Ebru Kurban Yaldız Ankara 1. Bölge 6. Sıra, İlhami Teke  Ankara 1. Bölge 12. Sırada  seçime girecek.

İLK 4’ DE  HANGİ İSİMLER VAR?

 Ak Parti Ankara 1. Bölge milletvekili aday listesinde ;

1. Sırada Tuğrul Türkeş

 2. Sırada   Jülide Sarıeroğlu  Polatlı, Yağcıoğlu özellikle ilçe teşkilatına  yakınlığı ile tanınan , geçmiş dönem 201-2018  Çalışma  ve Sosyal Güvenlik Bakanı 

3. sıra da Murat Alparslan  

4. Sırada Zehranur Aydemir 

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR