Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemHaberTAKIM KARABÜKSPOR MAÇINA KİTLENDİ

TAKIM KARABÜKSPOR MAÇINA KİTLENDİ

Spread the love

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve 33 puanla 5.sırada olan Polatlı Belediyespor, 22 Mart Çarşamba Günü Saat 14:00’de, Polatlı Şehir Stadyumunda 38 Puanla 2. sırada yer alan Karabükspor ‘u ağırlayacak.Bu zorlu karşılaşmada galibiyete kitlenen 1926 Polatlı Belediyespor kadrosunda  sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

MAÇ HAFTA İÇİ  TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ

Karabükspor karşılaşmasında her zaman olduğu gibi seyirci gücü olacak. Maç hafta içinde oynatılacak  ancak spor severlerin yine de bu önemli karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi bekleniliyor.

MAÇIN HAKEM ÜÇLÜSÜ ORDU BÖLGESİNDEN

Çarşamba günü (bugün) Polatlı’da 1926 Polatlı Belediyespor ile Karabükspor arasında oynatılacak mücadeleyi Ordu bölgesinden Furkan Ulutürk , Murat Kaan Taştemel, Serkan Kol Hakem üçlüsü yönetecek.  Karşılaşmanın  dördüncü hakemi ise yine aynı bölgeden Ümit Gürsoy olacak.

SON İDMAN  YAPILDI

Karabükspor ‘u bugün  kendi sahasında konuk edecek ekibimiz 1926 Polatlı Belediye spor bu maçın taktik çalışmasını dün  saat 14:00’de maçın oynatılacağı şehir stadyumunda gerçekleştirdi.  

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR