Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberSÜTÇÜ HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNE  SESLENDİ

SÜTÇÜ HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNE  SESLENDİ

Spread the love

 UCUZ ARPA BAŞVURUSUNDA SON GÜN 17 MART

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’den ucuz arpa temin etmek isteyen  küçükbaş ve büyükbaş hayvan sahiplerinin 17 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. Polatlı İlçe Tarım Müdürü Burhanettin Sütçü Toprak  Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından 2022/2023 sezonunda yapılması planlanan ucuz arpa satışlarına ilişkin olarak, küçükbaş ve büyükbaş hayvan sahiplerinin 17.03.2023 tarihine kadar İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.”duyusu yaptı.

TMO’nun 2023 Mart-Nisan dönemi arpa satış başvuruları 1martta  başladı 17 Martta sona erecek.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), küçükbaş ve büyükbaş hayvan besici ve yetiştiriciliğine yönelik ucuz arpa satışının tamamlanmasına sayılı günler  kaldı. Polatlı da  küçükbaş ve büyükbaş hayvan sahiplerinin 17 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne şahsen başvuru yapması gerekiyor.  

SÜTÇÜ : BAŞVURULAR 17 MART TARİHİNDE  SONA ERİYOR

Başvuruların Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne şahsen yapılması gerekiyor. Arpa satış fiyatı 5.25 TL olarak açıklandı. Arpa tahsisi, 2023 Mart ve Nisan aylarını kapsayacak şekilde iki aylık olarak gerçekleştirilecek. Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Toprak  Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından 2022/2023 sezonunda yapılması planlanan ucuz arpa satışlarına ilişkin olarak, küçükbaş ve büyükbaş hayvan sahiplerinin 17.03.2023 tarihine kadar İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR