Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaGündemHaberCHP POLATLI DA SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP POLATLI DA SEÇİM STARTINI VERDİ

Spread the love

 Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı ilçe teşkilatı Polatlı da seçim startını verdi. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için aday adayları müracaatlarını yaparken teşkilatlarda saha çalışmasına hız verdi.  CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Avcı Polatlı da kurmayları beraberliğinde seçim gazilerine  Polatlı OSB’den başladı.


CHP  POLATLI’ YI ADIMLIYOR

 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için  YSK  seçim takvimini açıklamıştı.  Yüksek Seçim Kurulu 14 Mayıs seçimlerine ilişkin seçim takvimini yayınlanmasının ardından   18 Mart 2023 Cumartesi günü başlayan takvim seçimlerin ikinci tura kalması halinde 1 Haziran 2023 Perşembe gününe kadar devam edecek.  Seçim takvimin açıklanmasını ardından  Polatlı da ilk seçim startını veren parti Cumhuriyet  Halk Partisi oldu.   CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Avcı teşkilat yönetimi  beraberliğinde  Millet ittifakının Cumhurbaşkanı  adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için Polatlı da seçim gezilerine başladı.

 İLK ZİYARET OSB’YE 

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için aday adayları müracaatlarını yaparken teşkilatlarda saha çalışmasına hız verdi.  CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Avcı Polatlı da kurmayları beraberliğinde seçim gazilerine  Polatlı OSB’den start verdi.

 ESKİ YENİ TÜM İLÇE BAŞKANLARI  GÖREV BAŞINDA 

 Seçime oldukça iddialı başlayarak eski yeni tüm CHP Polatlı kadrosu ile  bir araya gelen   Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı ilçe başkanı Bilal Avcı, partinin geçmiş dönem ilçe başkanları ile  istişarelerde bulunarak  seçim gezilerini birlikte yapıyorlar.   CHP ABB ve Polatlı belediye meclis üyesi Selami Ovacık ve parti yöneticileri  14 mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmasına  dün başlayarak ilk ziyaretleri gerçekleştirdiler.

  Polatlı Organize Sanayi Bölgesi  (OSB) ile seçim startını veren CHP heyeti   OSB yönetim kurulu başkanı Erol Ünal ve heyeti ile  bir araya  geldi. Karılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı seçim gündemine ilişkin konuların konuşulduğu ziyarette    OSB Başkanı Erol Ünal CHP heyetine başarılar dileyerek  hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 AVCI :İLK ZİYARETİMİZ OSB’YE OLDU

 CHP İlçe Başkanı Bila Avcı  ziyarette yaptığı konuşmada “14 mayıs 2023

 Tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimler  kapsamında seçim startımızı ilk olarak buradan veriyoruz. Polatlı da  seçim çalışmamıza  ve seçim gezilerine başladık”dedi.

 ESNAF ODALARI GEZİLECEK

 Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı ilçe başkanlığı  seçim gezilerinde bir sonraki durağı Polatlı Esnaf ve Sanatkârlalar Kredi Kefalet Kooperatif bakanı Ertuğrul Kıymaz oldu. CHP heyeti bugün ilçede esnaf odalarını ziyaret edecek.

 SEÇİM İRTİBAT BÜROSU TUTULDU

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı ilçe başkanlığı   seçim çalışmalarını yürüteceği ,  seçim koordinasyon merkezini tuttu. 

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR