Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberŞENTEPELİLER ŞENLENDİ

ŞENTEPELİLER ŞENLENDİ

Spread the love

 ŞENTEPE’DE ŞENLİK HAVASI ESTİ

Polatlı Belediyesi tarafından ‘Mahallede Şenlik Var’ parolasıyla yaz sonuna kadar program dahilinde tüm merkez mahallelerde gerçekleştirilecek olan Yaz Etkinlikleri; birbirinden eğlenceli gösteriler, yarışmalar ve çekilişler eşliğinde Şentepe sakinleri   ile  buluştu.

 Şenliklere katılan vatandaşlar  çocukları ile birlikte yaz akşamlarının keyfini çıkarıyor.

Hava sıcaklıklarının  en yüksek  derecede seyrettigi  Ağustos  ayında vatandaşlar akşam saatlerinde  çoluk çocuk Mahalle şenliklerine akın ediyor. Özellikle çocuklar için kurulan oyun ve yarışma parkurları çocukları mutlu ederken aktivitelerin ücretsiz olası ailelerinde yoğun katılımını sağlıyor.   Şenlik alanında vatandaşlar  ve çocuklarla vakit geçiren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlar Polatlı Belediyesi tarafından tüm mahallerde  hayata geçirilen  yaz  akşamlarının yeni eğlencesi mahallede şenlik var programlarına  yoğun katılım sağlıyor.  Mahallede şenlik  var adreslerinde  durak Şentepe Mahallesi Gün Sazak Parkı oldu

Özellikle çocukların büyük beğenisini toplayan By Mıstık Show’un sergilendiği ve çocuklar için Survivor Parkurlarının kurulduğu şenliklerde birbirinden eğlenceli gösteriler ve şovlar sahne aldı.  Şenlik alanında düzenlenen interaktif yarışmalar ve gösterilerde vatandaşlara sürpriz hediyelerin ve ikramların dağıtıldığı etkinliklerin yanı sıra; yapılan çekilişlerle çocuklar ve aileler hediye bisikletler ve ev eşyalarına sahip olma heyecanını yaşadı. Şenlik alanını ziyaret eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya Şentepe Mahallesi muhtarı Mehmet Şeker’de eşlik etti.

HBR Aysun Yılmaz BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR