Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberŞEHİT BABASI YAŞAR “SEHERİMİN ŞEHADETİNİN 7. YILI BİTTİ”

ŞEHİT BABASI YAŞAR “SEHERİMİN ŞEHADETİNİN 7. YILI BİTTİ”

Spread the love

15 TEMMUZ ŞEHİDİ  “SEHER YAŞAR “KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

   15 temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen PÖH komiser yardımcısı  15 temmuz şehidi Seher Yaşar ve tüm şehitler  kabri başında dualarla yad edildi.  15 Temmuz  Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü  etkinlikleri kapsamında 14 temmuz günü şehit kabirlerine karanfiller bırakıldı.

15 temmuz  Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü  7. yıl  etkinlikleri Polatlı şehitler mezarlığını ziyaret ile başladı.   Şehitlik ziyaretine  Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak ,Garnizon Komutanı   Garnizon komutanı    Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya,  Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir,  MHP ilçe başkanı Uğur Güngör, kamu kurumları daire amirleri  askeri erkan,   Şehit aileleri  hizmet derneği, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

 ŞEHİTLER İÇİN KURAN-I KERİM OKUNDU

 15 Temmuz  gecesi Gölbaşı Özel harekat merkezinin bombalanması sonucu şehit düşen PÖH komiser yardımcısı Seher Yaşar   başta olmak üzere tüm şehitler için Kuran-ı Kerim okundu.   Polatlı ilçe Müftüsü Hayri Cihangeri tarafından dua edildi.

 KABİRLERE TEK TEK KARANFİL BIRAKTILAR

  Polatlı Kaymakamı Murat  Bulacak ,  Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya ve  beraberindeki heyet şehit mezarlarına karanfil bırakarak dua etti. PÖH komiser yardımcısı şehit Seher Yaşar’ın ailesine  başsağlığı dilediler.

KAYMAKAM BULACAK :ALLAH BU EVLATLARI YETİŞTİREN SİZLERDEN RAZI OLSUN

 Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde bombalanan Ankara Gölbaşı Özel Harekat  Daire başkanlığında şehit düşen Komiser Yardımcısı Seher Yaşar’ın ailesine taziyelerini iletti.  Şehit  annesi Dilek Yaşar  ve baba Veysel Yaşar ile  sohbet eden Kaymakam Bulacak  “ Allah bu evlatları yetiştiren sizlerden razı olsun. Rabbim size sabırlar versin.  Allah bir daha bu acıları yaşatmasın” dedi.

 ELHAMDÜLİLLAH DEVLETİMİZ MİLLETİMİZ GALİP GELDİ

Şehit babası Veysel Yaşar ise  “Seherimin Şehadetinin 7. yılı bitti.Kızımın ve bütün şehitlerimizin Rabbim mekanını cennet etsin.Biz böyle bir kara gün yaşadık. Elhamdülillah Devletimiz milletimiz galip geldi. Rabbim bir daha  böyle günler göstermesin.Allah Yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz. Rabbim şehadetlerini kabul etsin inşallah” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR