Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Ana SayfaGündemHaberRABBİM BİR DAHA MİLLETİMİZE BU FELAKETLERİ GÖSTERMESİN

RABBİM BİR DAHA MİLLETİMİZE BU FELAKETLERİ GÖSTERMESİN

Spread the love

 BAŞKAN DEMİR’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

               Ak Parti Polatlı  ilçe başkanı Aysel Demir   vatandaşların  Berat Kandilini kutladı.Demir kutlama mesajında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

        Ak Parti Polatlı ilçe başkanı Aysel Demir Berat kandili tebrik  ederek deprem felaketinin  yaralarının sarıldığını belirtti.Demir “Berat; bir kimseye verilen imtiyaz belgesi, izin demektir. İyileşmek, aklanmak, kurtulmak anlamına gelen Arapça berâat sözcüğüyle aynı köktendir.

           Her geceye bir sabah veren; elbette her sabaha bir umut verir. Her dile dua etme kabiliyetini veren elbette o duayı kabul etme iradesini gösterir. Ülkemizin yaşamış olduğu büyük afette vefat eden kardeşlerimize Yüce Allahtan rahmet,geride kalan yakınlarına sabırlar diliyorum,yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum ,tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Rabbim birdaha milletimize bu tür felaketler göstermesin.Devletimiz her konuda her kademesi ile bölgededir ve işin başındadır.

           On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını müjdeleyen Berat Gecemizin insanlığa sağlık, sevgi, barış ve huzur getirmesini diler, hemşehrilerimizin, aziz Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Berat Gecesini tebrik ederim.”dedi 

Hbr Aysun Yılmaz BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR