Pazar, Mayıs 19, 2024
Ana SayfaGündemHaberGÜNGÖR BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

GÜNGÖR BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Spread the love

GÜNGÖR “RABBİM BU ACI GÜNLERİ  GERİDE BIRAKARAK TEKRARINI YAŞATMASIN”

Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı ilçe başkanı Uğur Güngör  Beraat Kandilini kutladi.Gungor kandil mesajında “deprem felaketinde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza tekraren Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türk Milleti olarak yaralarımızı sararak bu acı günleri geride bırakmamızı, tekrarının yaşanmamasını temenni ediyorum. Tüm Türk-İslâm Âleminin Berat Kandilini tebrik ediyorum “dedi.

MHP Polatlı  ilçe başkanı  Uğur Güngör Berat Kandilini kutladı .Güngör “

Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, Mübarek Ramazan-ı Şerif’in habercisi olan Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Af ve şükür vesilesi olan kandiller, tüm müminler için de manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan müstesna gecelerdir. Berat Kandili de bu önemli gecelerden biridir. 

Tüm İslam âlemi için fırsat olan Berat Kandili; Cenab-ı Allah’ın bütün kullarına rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını aralayarak kullarını bağışladığı, günahlarını affettiği, dualarına karşılık verdiği mübarek bir gecedir. Bizler de bu fırsatı değerlendirmeli, temiz bir kalple Allah’a yönelerek, bu mübarek geceyi en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Bu eşsiz gecenin kurtuluşumuza, günahlardan beratımıza vesile; arınmış, tertemiz bir vicdanla hayırlı başlangıçlar için de büyük bir adım olmasını temenni ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle deprem felaketinde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza tekraren Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türk Milleti olarak yaralarımızı sararak bu acı günleri geride bırakmamızı, tekrarının yaşanmamasını temenni ediyorum. Tüm Türk-İslâm Âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, Ramazanı şerife barış, huzur ve güven içinde kavuşmayı Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Berat Kandilimiz Mübarek Olsun “dedi

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR