Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLILI İŞADAMINDAN  ÖRNEK DAVRANIŞ

POLATLILI İŞADAMINDAN  ÖRNEK DAVRANIŞ

Spread the love

 İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKTI ADIYAMADA DEPREMZEDELERE YEMEK YAPIYOR

  Polatlı da yıllardır Arıkoç yemek fabrikası olarak hizmet veren  Mustafa  Arıkoç  tek başına prefabrikten mutfak kurarak  Depremin 5. Gününden buyana Adıyaman’da depremzede vatandaşlar için günlük 500 kişilik  yemek çıkartıyor.  Polatlı dan kendi imkanları ile tedarik ettiği  koyternerı mutfak haline getirdi,  malzemeleri ise kendi imkanları ile tedarik  ediyor  zaman zamanda çevre kurumlardan  destek geliyor.  

 Polatlı işadamı aşçı Mustafa Arıkoç depremzedelere yardımcı olmak için Adıyaman’a gitti depremzedeler için  her gün kazan kazan yemek pişiyor.  Depremin  beşinci gününden buyana Adıyaman’da  yemek pişiren  Polatlılı iş,adamı Mustafa Arıkoç  örnek davranışı ile toplarken  Tüm Türkiye de örnek oldu. Arıkoç her gün 500 kişilik sıcak yemek yapıyor ve depremzede vatandaşlara dağıtıyor

RAMAZAN AYI SONUNA  KADAR BURADA YEMEK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM

Adıyaman’da TRT habere konuk olan Aşçı Mustafa Arıkoç  “Burada çok güzel bir organizasyon var  ben burada yemek yaparken sağolsunlar  Bandırma üniversitesi  bana tatlı gönderiyor yemeğin yanında dağıt diye çok fazla yardımcı olan insan var.  Buraya geldim kendi imkanlarımızla konteynerımı  kurdum Allah nasip ederse ramazan ayı Sonuna kadar    burada bu hizmeti sürdürmek niyetindeyim.  “dedi.

 Deprezem de vatandaşlar ise Mustafa Arıkoç’a teşekkür ederek çok güzel yemekler çıkıyor Allah razı  olsun ellerini sağlık” dediler. 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR