Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI YA 9 MADALYA GETİRDİLER

POLATLI YA 9 MADALYA GETİRDİLER

Spread the love

 19 MAYIS ANKARA WUSHU İL KUPASI TAMAMLANDI

Genç Polatlı Spor Kulübü     19 Mayıs  Ankara Wushu il  müsabakasında 4 altın ,3 gümüş ve iki bronz olmak üzere   9 madalya kazandı.

 19 Mayıs Wushu İl MÜSABALARINDA  Genç Polatlı spor kulübü 4 altın madalayanın sahibi oldu.  Yapılan müsabakada  4 altın ,3 gümüş ve iki bronz olmak üzere   9 madalya kazandı. Kulüp Başkanı Murat Yazıcı yaptığı açıklamada  “Müsabakanın hakem, sporcu ve antrenör kontenjanlarını katkıda bulunarak müsabakanın her alanında aktif olarak görev aldık. Kulüp sporcularımızdan Ulusal Hakem Uğur BAT hakem olarak davet edilmiş ve görevini başarıyla yapmıştır. Sporcularımız aynı şekilde mücadele ederek başarı sağlamış ve yüzümüzü güldürdüler. Bizlerde onların arkasında elimizden geldiğince yardım ederek işimizin hakkını vermeye çalışıyoruz. Burada Polatlı halkına hizmet verip memlekete faydalı birer birey olmalarını amaçlıyor Polatlı’mızın adını duyurmaya çalışıyoruz. Bu mücadelemizde herkesi yanımızda mücadele etmeye ailemizin bir parçası olmaya davet ediyoruz.”dedi.

Kulüp Antrenörü Gürkan Kaya ise “Burada aile ortamını sağlayıp çocuklarımızın ahlaklı bir ortamda spor yapmalarını ve eğitim almalarını amaçlıyoruz. Bu müsabakalarda onların geliştiğini görmelerini sağlıyor. Ektiğimiz fidanlar meyve verince bizler onlardan daha çok seviniyoruz”ifadelerine yer verdi.

.

DERECE YAPAN SPORCULAR

 Alper Saban (altın madalya)

Sudenaz Yıldız (altın madalya)

Nisa Nur Açıksözlü (altın madalya)

Nurhat Türe (altın madalya)

Hilal Bülbül (gümüş madalya)

Selim Kaya (gümüş madalya)

Muhammed Furkan Özkan(gümüş madalya)

Asel Elmas Baykuş (bronz madalya)

Erkan Yiğit Gencer(bronz madalya)

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR