Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaber14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ KUTLU OLSUN

14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ KUTLU OLSUN

Spread the love

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 14 Mayıs Eczacılık Günü’nü tebrik etti. Yıldızkaya “Ülkemizin sağlık ordusunun en önemli parçalarından biri olarak özveriyle çalışan Değerli Eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılık Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eczacılık, insanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini koruyan, toplumların yaşamlarındaki önemini hiç yitirmeyen mesleklerden biridir. Kıymetli Eczacılarımız, dün olduğu gibi bugün de yaşamımız içerisinde vazgeçilmezliklerini sürdürmektedirler.

Hemşehrilerimize hizmet veren, bilgilendiren, yönlendiren ve sağlık hizmetlerinin sunulmasında gece gündüz demeden yardımcı olan kıymetli eczacılarımız bu kutsal mesleği sorumluluklarının bilincinde olarak fedakarca yerine getirmektedirler. Sağlığımız için ilaçların hazırlanmasından, hastalara ulaştırılmasına kadar her aşamada sorumluluk sahibi olan ve ülkemizin dört bir yanında insan sağlığı için hizmet vererek kendilerini insanlığa adayan tüm eczacılarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle topraklarımızın binlerce yıllık şifa geçmişinden güç alan, sağlıklı nesillerin sürekliliği için yüzü daima geleceğe dönük olan tüm eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılık Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. “ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR