Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI MÜFTÜLÜĞÜ TAŞINIYOR

POLATLI MÜFTÜLÜĞÜ TAŞINIYOR

Spread the love

 Polatlı da uzun yıllardır Cumhuriyet Mahallesi  Menteşe caddesi üzerinde hizmet veren Polatlı Müftülüğü, kısa bir süre içinde taşınacak. Mevcut hizmet binasının yetersizliği nedeni ile  Müftülük Fatih Mahallesine taşınıyor.   Taşınmanın ardından ise boşalan hizmet binası  müftülük bünyesinde çeşitli etkinliklerin ev sahibi olacak. 

MÜFTÜLÜĞÜN YENİ ADRESİ FATİH MAHALLESİ

 Polatlı Müftülüğü yeni adresine taşınacak.  İlçede uzun yıllardır Menteşe Caddesi karakol yanında hizmet veren Polatlı Müftülüğü Cumhuriyet Mahallesinden Fatih Mahallesine taşınıyor. Mevcut hizmet binasının fiziki koşulların yetersiz olması ve şehir merkezinde gerek trafik gerekse binanın küçüklüğü dolayısı ile adres değiştiriyor.

 Polatlı Müftülüğü Fatih mahallesinde bulunan  Yunus emre  cami yanındaki  Yunus emre yatılı kuran Kursu Müftülük hizmet binası olarak hizmet verecek.   Mevcut hizmet binasının iki katı büyüklüğe sahip.

 Boşaltılacak olan mevcut hizmet binası ise gençlere yönelik etkinliklerin ev sahibi olacak. 

Gençlik Merkezi olarak hizmet verecek olan eski binada   Kitap cafe, kitap satışları,  söyleşi  gibi pek çok   sosyal  etkinliklerin  adresi olacak.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR