Cuma, Mayıs 3, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI ÇİFTÇİSİ BUGÜN SEBZE FİDESİ İÇİN BAŞVURACAK

POLATLI ÇİFTÇİSİ BUGÜN SEBZE FİDESİ İÇİN BAŞVURACAK

Spread the love

MÜRACAATLAR BUGÜN ALINACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yerli üreticilere destek olmak amacıyla yüzde 75 hibe ile sebze fidesi dağıtımı için talep toplamaya başladı. Çiftçiler 25 ilçede belirlenen adreslerde ve tarihlerde talep başvurusu yapabilecek. Polatlı da 22 Nisan 2024 (Bugün)Polatlı Aile Yaşam Merkezi’nde müracaatlar alınacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi , Başkentte üreticilere yüzde 75 hibe desteği sağlanarak, sebze fidesi temininde çiftçinin yükünü alıyor. Ankara ve ilçelerinde tarımsal üretimin artırılması ve başkentte ekonominin güçlendirilmesine katkı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi 12 Nisan’da başlattığı sebze fidesi desteği için talep toplama sürecini 24 Nisan’a kadar devam edecek.

Kırsal kalkınmayı teşvik etmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin yüzünü güldürüyor. Nohut desteğinde ABB 14 bin 227 çiftçinin Başkent Çiftçi Kart’ına 70 milyon 497 bin 783 TL yatırmıştı. Göreve geldiği günden bugüne Başkentli üreticilere destek veren Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş bu yılda üreticiye yüzde 75 hibe ile sebze fidesi dağıtımını gerçekleştirecek. Başkentin 22 ayrı noktada farklı tarihlerde gerçekleşecek olan sebze fidesi talep alma programı ise Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sayfaları üzerinden paylaşıldı.Çiftçiler ilçelere göre belirlenen adreslerde ve tarihlerde merkezlere giderek talep başvurusu yapabilecek. Polatlı da 22 Nisan 2024 Polatlı Aile Yaşam Merkezi’nde müracaatlar alınacak.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR