Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI BELEDİYESPOR KULÜBÜ BİLEK GÜREŞİ TAKIMI MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ’NDE ALDIĞI DERECELERLE UMUT...

POLATLI BELEDİYESPOR KULÜBÜ BİLEK GÜREŞİ TAKIMI MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ’NDE ALDIĞI DERECELERLE UMUT VERDİ

Spread the love

Polatlı Belediyespor Kulübü sporun farklı branşlarında gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazandığı başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyespor Bilek Güreşi Takımı 30 kişilik kadrosuyla Başkent Ankara’da gerçekleştirilen Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katıldı. Türkiye genelinde 250 farklı spor kulübünden 1600 sporcunun katıldığı organizasyonda Polatlı Belediyesi sporcuları aldıkları başarılı derecelerle gelecek için umut verdi.

POLATLI ADINA 30 SPORCUYLA ŞAMPİYONLUK İÇİN TER DÖKTÜLER

Başkent Ankara’da düzenlenen Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılan Polatlı Belediye Spor Kulübü’nden 30 sporcu; farklı grup ve kilolarda sağ kol branşında 8, sol kol branşında ise 9 kişi olmak üzere ilk 10’a girdi. Sol kolda, Nuh Aksu Türkiye 3.’sü, Doğukan Polat ve Çağrı Avcı Türkiye 4.’sü, Fevzi Özbek Türkiye 5.’sü, Melina Pektaş Türkiye 6.’sı, Baran Kılınç Türkiye 7.’si, Hayrunnisa Nur Kapucuoğlu ve Merve Yaşar Türkiye 9.’su, Zekeriya Amiroglu Türkiye 10.’su olurken; Sağ kolda ise Nuh Aksu Türkiye 3.’sü, Hayrunnisa Nur Kapucuoğlu Türkiye 4.’sü, Çağrı Avcı Türkiye 6.’sı, Mert Burak Yalçın Türkiye 6.’sı, Merve Yaşar, Onur Çelik ve Furkan Akansel Türkiye 8.’si, Yusufcan Biçer ise Türkiye 10.’su olarak organizasyonu başarıyla tamamladı.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR