Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILDI

POLATLI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILDI

Spread the love

GELECEĞİN SPORCULARI  SEZONU AÇTI

Polatlı Belediyesi Yaz Spor Okulu 2023 Yılı Sezonunu açıldı.  Polatlı Belediyesi yaz spor okuluna  1440 öğrenci; Hentbol, Futbol, Voleybol, Basketbol, Taekwando ve Jimnastik branşlarında kayıt yaptırdı.    Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya geleceğin şampiyonları ile buluşarak    yaz spor okulu açılış töreninde  konuştu.

Polatlı Belediyesi Yaz Spor Okulu  3 Temmuz Pazartesi Günü saat 17.00’da Yeni Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle  sezonu açtı.  Yaz spor okulu açılış törenine Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, belediye meclis üyeleri, spor hocaları aileler ve sporcular  katıldı.

Polatlı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun özel gösterileri eşliğinde coşkuyla başlayan programda; Jimnastik ve Özel Taekwando gösterileri düzenlendi. Haziran ayından bu yana  Polatlı Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda bu yıl  1440 öğrenci; Hentbol, Futbol, Voleybol, Basketbol, Taekwando ve Jimnastik branşlarında kayıt yaptırarak  spora  başladılar.

Yaz boyunca sürecek olan kurslar öncesi belirlenen güzergahlardan Polatlı Belediyesi tarafından tahsis edilen servislerle alınacak  olan  öğrenciler, düzenli antrenmanların ardından tekrar servislerle bırakılacak. Polatlı Belediyesi Spor Müdürlüğü’ne bağlı uzman öğreticiler tarafından verilecek dersler 4 Temmuz Salı Günü itibariyle   başladı.

YILDIZKAYA : YARINLARIMIZIN SPORCULARINI YETİŞTİRİYORUZ

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya “Yarınlarımızın şampiyon sporcuları olan gençlerimizi yaz boyunca sporun farklı branşlarıyla buluşturacağımız Yaz Spor Okulumuzun 2023 Sezonunu kıymetli hemşehrilerimizle birlikte coşkuyla açtık. Tüm genç sporcularımızın gözlerinden öpüyor, takımlarımıza ve

antrenörlerimize başarılar diliyorum.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR