Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberAKKAYA: CUMHUR İTTİFAKI DÖNEMİNDE POLATLI İL OLACAK

AKKAYA: CUMHUR İTTİFAKI DÖNEMİNDE POLATLI İL OLACAK

Spread the love

  AKKAYA: AK PARTİ OLARAK BİZ ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ

Ak Parti Polatlı Belediye meclis üyesi Mustafa Akkaya Cumhur ittifakı olarak inşallah bizim dönemimizde Polatlı il olacaktır “dedi. Akkaya “İl olmamızın zamanı geçti bile, Polatlı’mızın nüfusu 150 bin diyoruz ama aslında çok daha fazlayız. Her şey Polatlı da sanayi tarım gibi, Tarım üniversitemizin kuruması sözünü Sayın Cumhurbaşkanımız verdi, Tarım üniversitesi Allah’ın izni ile kurulacak. Hep birlikte mücadele edeceğiz, elimizden ne geliyorsa yapalım.”ifadelerine yer verdi

 Ak Parti Polatlı Belediye meclis üyesi Mustafa Akkaya , Polatlı’nın il  olma ihtimaline ilişkin  mecliste  , meclis üyelerine seslendi.Akkaya meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada “Polatlı’nın il olma yolundaki mücadelesine ilişkin konuşan Akkaya “ Polatlı sadece bu dönemlerde değil, Rahmetli Süleyman Demirel döneminde ve sonrasında defalarca söz verildi olmadı.  Cumhur ittifakı olarak Ak Parti ve MHP Polatlı’yı il yapmak için elinden geleni yapıyor. MHP lideri Devlet Bey bunu açıklamıştır. Cumhurbaşkanımızda inşallah Devlet Bey’i kırmayacaktır. İnşallah il olacağız, Meclis yelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız hep birlikte ne gerekiyorsa üstümüze düşeni yapmak zorundayız. İl olmamızın zamanı geçti bile, Polatlı’mızın nüfusu 150 bin diyoruz ama aslında çok daha fazlayız. Her şey Polatlı da sanayi tarım gibi, Tarım üniversitemizin kuruması sözünü Sayın Cumhurbaşkanımız verdi, Tarım üniversitesi Allah’ın izni ile kurulacak. Hep birlikte mücadele edeceğiz, elimizden ne geliyorsa yapalım. Biz Ak Parti olarak elimizi taşın altına koyuyoruz” dedi.

KÜLTÜR GEZİLERİ POLATLI’MIZ VE MECLİS ÜYELERİMİZİN YARARINADIR

  Geçtiğimiz haftalarda Belediye meclis üyeler ile birlikte kültür gezisi kapsamında yapılan 4 günlük Akçakoca gezisine ilişkin Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya  teşekkür eden Akkaya “4,5 yıldır birlikte görev yapıyoruz Görev yaptığımız zaman zarfından iyi de kötüde günlerimiz oluyor. Geçtiğimiz günlerde Polatlı Belediye başkanımız Mürsel Yıldızkaya eşliğinde meclisimizde tüm gruplarımızla bir kültür gezisi yaptık. Bu tür kültürel etkinlikler her zaman Polatlı’mız ve meclis yelerimizin yararınadır.”dedi.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR