Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberÖZTÜRK: MİLLETİMİZİN FERASETİNE GÜVENİYORUZ

ÖZTÜRK: MİLLETİMİZİN FERASETİNE GÜVENİYORUZ

Spread the love

ÖZTÜRK  : MİLLİ GÖRÜŞÜN TEK TEMCİSİ OLARAK YENİDEN REFAH PARTİSİNİ MECLİSE TAŞIYACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili adayları  Bugün Polatlı da çıkarma yapacaklar. 28. Dönem milletvekili seçimlerine Yeniden Refah partisi logosu ile katılacak olan   Ankara 1. Bölge milletvekili adayları  toplu halde bugün Polatlı da  vatandaşla buluşarak hasbihal edecekler. Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe başkanı  Muzaffer Öztürk  “Yeniden Refah Partisi olarak  Cumhur İttifakı’na katılma kararı alarak  üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiştir. Bu ittifak kararında milletvekili, bakanlık pazarlığı gibi küçük hesaplar yapmadık ve sadece ve sadece bu 7’li kaos ittifakına ülkeyi teslim etmemek ve 7’li masanın işbaşına gelmesine vesile olmamak için ittifaka katılmış ve tüm seçim bölgelerinde kendi amblemlerimizle, kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz.”dedi.

Yeniden Refah Partisi  seçim bölgelerinde   logosu ve kendi adayları ile seçime gidiyor.  Yeniden Refah Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili adayları bugün ilçede bir dizi programlar gerçekleştirerek seçim çalışmasında mesailerini Polatlı da yapacaklar. Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe başkanı Muzaffer Öztürk öncülüğünde 11milletvekili adayı  sabahın erken saatlerinden itibaren ilçede  esnaf gezecek , vatandaşın taleplerini dinleyecekler.  Yeniden Refah Partisi  milletvekili adayları  ilçede Kaymakamlık ve e emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek kamu kurumlarını da dolaşacaklar.

MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN TEK TEMSİLCİSİ YENİDEN REFAH PARTİSİ  MECLİS’E GİRECEK

Seçim çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe başkanı Muzaffer Öztürk “Milletimizin ferasetine güveniyorum. 14 Mayıs’ta ülkemizin tekrardan 28 Şubat’ın karanlığına dönmemesi ve maceraya sürüklenmemesi için Cumhur İttifakı’nı zafere götürecek ve Milli Görüş’ün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi’ni de Meclis’e taşıyacaktır.”dedi.

 ‘ÜLKEYİ 7’Lİ KAOS MASASINA TERK ETMEMEK ADINA İTTİFAKA KATILDIK’

 Partisinin kuruluşundan bu yana sadece 4 sene olmasına rağmen 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde kilit parti konumuna geldiğini kaydeden Öztürk  “Partimiz ülkemizi 7’li masa diye nitelendirdiğimiz karanlık ittifaka teslim etmemek üzere bu seçimlerde Cumhur İttifakı’na katılma kararı alarak  üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiştir. Bu ittifak kararında milletvekili, bakanlık pazarlığı gibi küçük hesaplar yapmadık ve sadece ve sadece bu 7’li kaos ittifakına ülkeyi teslim etmemek ve 7’li masanın işbaşına gelmesine vesile olmamak için ittifaka katılmış ve tüm seçim bölgelerinde kendi amblemlerimizle, kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz. Ve inşallah bu ittifak vesileyle Milli Görüş’ü, tam yirmi bir yıl aradan sonra Meclis’e en güçlü bir şekilde taşıyacağız.”dedi.

 AİLE MESELESİ BEKA MESELEMİZDİR

Öztürk ,1969 ruhuyla aynı istikamet üzere ve önce ahlak ve maneviyat için çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu:  “Aile meselesi beka meselemizdir, yeni nesillerimiz beka meselemizdir, diyoruz. Kadın, erkek, genç, yaşlı hep birlikte, Yeniden Büyük Türkiye’ye doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

MİLLETİMİZ ÜLKEMİZİN TEKRARDAN 28 ŞUBAT KARANLIĞINA DÖNMESİNE İZİN VERMEYECEK! 

 14 Mayıs’ta ülkenin belirsizliğe ve kaosa terk edilemeyeceği, dindar kesimlerin kazanımlarının korunacağı, tekrardan 28 Şubat’ın karanlığına dönmeyeceği, maceraya sürüklenmeyeceği bir sonuçla karşılaşacaklarına yürekten inandığının altını çizen Yeniden Refah  Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk  “Ben bu noktada aziz milletimizin ferasetine güveniyorum. İnşallah Cumhur İttifakı’nı zafere götürecek, bu aziz milletimiz  Milli Görüş’ün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi’ni de Meclis’e taşıyacak.” İfadelerini kullandı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR