Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberÖZDAĞ POLATLI DA  ESNAF GEZİSİNDE GENÇLERLE BULUŞTU

ÖZDAĞ POLATLI DA  ESNAF GEZİSİNDE GENÇLERLE BULUŞTU

Spread the love

ÖZDAĞ :TÜRK HALKININ 151 MİLYAR DOLARINI SIĞINMACILARA HARCADILAR

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Polatlı da Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a destek isteyerek her platformda dillendirdiği  Sığınmacıları ülkelerine geri göndereceğiz söylemini Polatlı da yineledi. Özdağ İlçede gençler tarafından  büyük ilgi gördü. Gençler ve vatandaşlar Özdağ ile  fotoğraf çektirmek için sıraya girerken ilçede esnafları iş başında ziyaret ederek   hasbihal etti.

  Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Polatlı da vatandaşlarla  buluştu, Özdağ ilçede esnaf gezisi yaptı , gençlerle sohbet etti, yağmurlu havada esnafı çayını içti. Polatlı da göçmen politikası üzerine konuşarak Polatlılılara vatanınıza sahip çıkın uyarısında bulunan Özdağ, Suriyelileri ülkelerine geri göndereceğiz” dedi.

BU 13 MİLYON SIĞINMACI   TÜRK EKONOMİSİ ÜZERİNDE AĞIR BİR YÜK

Polatlı da sığınmacıları kendi vatanlarına yollayacak mıyız? Diye soran Özdağ evet yanıtı aldı. Özdağ Cumhuriyet Meydanında yaptığı konuşmada “13 milyon  sığınmacıyı 14 Mayıs’tan itibaren  vatanlarına yollamaya başlayacak mıyız?  Türkiye’nin göçmenistan olmasına izin vermeyeceğiz. Vatanımızı geri alacak mıyız? Vatanımızı  geri alacağız, Türk halkının 151 milyar dolarını sığınmacılara harcadılar ve harcamaya devam ediyorlar. Bu ağır  ekonomik krizin önemli nedenlerinden bir tanesi  de yanlış Suriye politikası ve adeta Türkiye2yi Dünyanın lunaparkı yapmalarıdır. Bunun neticesinde Orta doğunun her yerinden kopan gelen 13 milyon  sığınmacı ve kaçak vatanımızı  doldurdu. Suriye’den  gelen insan sayısı 7 milyonu geçti. Afganistan’dan 2 milyondan fazla insan geldi, Afrika’dan gelen 2 milyonu aşti.  Pakistan, Hindistan Irak Libya  bunlardan gelenlerle toplan sayı 13 mil. Bu 13 milyon insan Türk ekonomisi üzerinde ağır bir yük oluşturuyor.

 SURİYELİLERE 151 MİLYAR DOLAR  HARCANDI

Sadece Suriyeli sığınmacılara harcanan para 151 milyar dolar. Her Türk vatandaşının cebinden çıkan para 1 700  dolar. Sen kardeşim  sen  bu parayı ödedin sana sormadılar, baban annen  kardeşlerine de sormadılar. Eczaneye gidin bir aspirin almak için 49 TL vermeniz lazım 3 TL’niz eksik olsa  aspirini alamazsınız ama Sığınmacı gidiyor ve bedava alıyor. Çünkü parasını siz veriyorsunuz. Daha ne kadar vermek istiyorsunuz? Daha ne kadar ülkemizde sığınmacıları beslemek çocuğunuzun rızkından keserek  hiç tanımadığınız insanlara para aktarmak istiyorsunuz? Sizin çocuk sayınız iki bilemediniz üç. Suriyelerin ortalama altı.  Nüfus dengesi böyle değişmeye devam ederse biliyor musunuz ki 2040 yılında  ülkemizdeki Suriyeli sayısı 19 ,5 milyon olacak.

 TÜRKİYE ORTA DOĞULAŞIYOR

  Azınlığa düşeceğiz bazı yerlerde. 2015 yılında Gaziantep’te 500 Suriyeli vardı, bugün 1,5 milyon  sekiz senede. Ülkemiz adım adım işgal ediliyor. Suriyelilere 3-4 çocuk yapınca çocuk yardımı alıyor siz çocuk yardımı alıyor musunuz?Sizin çocuklarınıza verilmeyen yardım, Suriyelilerin çocuklarına veriliyor. Siz elektrik, doğalgaz yardımı alabiliyor musunuz? Suriyeli alabiliyor.  Türkiye’de  olmadıkları yer yok, Türkiye Ortadoğu’laşıyor.    Önce den Orta doğu Gaziantep’te biterdi  20 sene sonra Orta doğu Edirne’de bitecek. O zaman sizlerin yaşam tarzına karışan Afkanları, Suriyelileri göreceksiniz buna müsaade etmeyin. Buna kimse karışamaz, yaşam tarzımızı kimseye belirletmeyiz.

 ERDOĞAN VE KEMAL BEYİ EMEKLİLİĞE YOLLAYALIM

 Hepinizi  Zafer  Partisi  çatısı altında mücadeleye  davet ediyorum. 14 Mayıs’ta Suriyelileri  ülkelerine , Erdoğan’ı emekliliğe bonus olarak ta Kemal  Beyi’de ayrıca emekliliğe yollayalım” dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU ARTIK TORUN SEVSİN

  Kemal Beyin  yaşı geldi torunlarını sevsin onlarla oynasın. 12 seneden beri çabalıyor iktidara gelemiyor şimdi bir daha deniyor olmayacak belli. Onun için Sinan Oğan ‘la devam edelim.

 POLATLI VATANSEVERDİR

  Özdağ Polatlı ya ilişkin ise “Polatlı’nın tarihini yakından biliyorum buradaki asgari birliklerin önemini, il olacak kadar  büyümüş bir sanayi merkezi olduğunu ve Polatlı’nın vatansever bir yer olduğunu iyi biliyorum” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR