Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberİNCE "BU İKTİDARIN GİTMESİ LAZIM"

İNCE “BU İKTİDARIN GİTMESİ LAZIM”

Spread the love

MUHARREM İNCE’YE POLATLI  DA  BÜYÜK İLGİ
Memleket Partisi Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Polatlı da pazarcı esnafı ve gençler ile buluştu. Polatlı  da  büyük ilgi gören İnce Polatlı da ekonomiden dert yandı. İnce “fiyatlar el yakıyor pazar torbaları dolmuyor. Bugün soğan fiyatlarını  konuşuyorsak, insanlar kıyma almıyorsa bu iktidarın gitmesi lazım”sözleri ile hükümeti hedef aldı.


Memleket Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce  seçim çalışmaları kapsamında Polatlı ya geldi. Polatlı da pazarcı esnafı ile buluşan İnce ,pazar tezgahlarını dolaşarak pazarcı esnafı ile sohbet etti. Muharrem İnce ‘nin Polatlı ya geldiğini duyan gençler ise pazar yerine koştu.

GENÇLER FOTOĞRAF ÇEKTİRME YARIŞINA GİRDİ


Per-Pa Pazar yerinde  İnce ile fotoğraf çektirme yarışına giren gençler İnce’ye destek verdi. İnce , Polatlı pazar yerinde hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet etti. Bir anda İnce’yi karşılarında gören vatandaşlar fotoğraf çektirmek için yarışa girdi. Kendisine sevgi gösterisinde bulunanlar ile sohbet eden İnce gazetecilere, “Görüyorsunuz spontane gezerken gençlerin ilgisini görüyorsunuz. Sandıkta gençler, o anketçileri çok mahçup edecek. Yani O anketlerin hiç birine inanmıyorum. Sokakta, Türkiye’nin neresine gidersem gideyim, 30 yaş altı gençler sandıkları patlatacaklar, bunu görüyorum” dedi.

FİYATLAR EL YAKIYOR

Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen İnce fiyatlarin el yaktığını belirterek  vatandaşa mesaj gonderi. Memleket Partisi Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Polatlı da  yaptığı seçim gezisine ilişkin açıklama yaparak “Polatlı da vatandaşlarımızla sohbet etmeye geldim.Pazar yerini geziyoruz fiyatlar el yakıyor ,pazar torbaları dolmuyor”dedi
POLATLI DA SOĞAN VURGUSU

Soğan denildiginde akla ilk gelen tarım bölgesi Polatlı da soğan  fiyatlarına dikkat çeken İnce ” Bugün soğanı konuşuyorsak vatandaş kıyma alamıyorsa  bu iktidarın gitmesi gerek”dedi.

  

“KEMAL BEYE OY VERECEK Mİ? VERMEYECEK Mİ?”

Yapılan anketlere güvenmediğini belirten İnce, Ali Babacan ile ilgili bir soru üzerine, “O birinci turda, Kemal beye oy verecek mi? Vermeyecek mi? Şüpheliyim” ifadesini kullandı.Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir gazetecinin Ali Babacan’ın son açıklamalarına ilişkin bir soru yöneltmesi üzerine şu karşılığı verdi:“O birinci turda Kemal beye oy verecek mi? Vermeyecek mi?” Ondan da şüpheliyim.”

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR