Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberÖĞRENCİLER   DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER  İÇİN SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU

ÖĞRENCİLER   DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER  İÇİN SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU

Spread the love

 Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremin  birinci yılında  Polatlı  da  tüm okullarda   depremde hayatını kaybeden  vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bir dakika boyunca sirenler çaldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan  kararla  6 Şubat depreminin birinci yılında   Tüm Türkiye’de olduğu gibi Polatlı da da merkez ve köy okullarında  sabah saatlerinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma töreni yapıldı. 

POLATLI DA SİRENLER DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN ÇALDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan  kararla  6 Şubat depreminin birinci yılında   Tüm Türkiye’de olduğu gibi Polatlı da da merkez ve köy okullarında  sabah saatlerinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma töreni yapıldı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen  7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için öğrenciler  saygı duruşunda bulundu.   Depremin  birinci yılında  Polatlı  da  tüm okullarda   depremde hayatını kaybeden  vatandaşlar  için sabah saatlerinde anma  töreni gerçekleştirildi.    Polatlı da  ilk ve orta dereceli tüm okullar ve ana  okullarında bir dakika boyunca öğrenciler saygı duruşunda bulundu.  Sirenler 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden  onbinler için çaldı.   

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR