Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberMÜFTÜLÜK KURBAN VEKÂLETİ İÇİN STANDINI KURDU

MÜFTÜLÜK KURBAN VEKÂLETİ İÇİN STANDINI KURDU

Spread the love

 CİHANGERİ:VEKALET YOLU İLE BAĞIŞ YAPMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Polatlı İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ortaklaşa yürüttüğü “2023 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtımı için Polatlı Cumhuriyet Meydanında stant kurarak kurban vekaleti vermek isteyen vatandaşlardan vekalet alıyor.  Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim standı arife gününe kadar saat 10.00-18.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanında olacak.

Polatlı ilçe müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı  işbirliği ile Cumhuriyet Meydanına kurban  bağış çadırı kurdu.  Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri  kurban bağışında  bulunacak vatandaşlara teşekkür ederek  vatandaşlarımız gerek İlçe Müftülüğü gerekse Türkiye Diyanet Vakfını arayarak bilgi alabilirler “dedi.Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri “ Polatlı müftülüğü ve TDV Polatlı şubemiz işbirliği içerisinde kurbanlarını vekaletle kestirmek isteyen vatandaşlarımıza tanıtım yapmak ve bağışlarını makbuz karşılığında almak üzere Cumhuriyet meydanında tanıtım ve bağış standı kuruldu. Stantta her gün  hocalarımız gönüllülük esasına dayalı olarak   hocalarımız görev yapmaktadır”dedi.

KURBAN VEKALET BEDELLERİ NE KADAR?

2023 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedeli Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt içinde 5 bin 950 lira, yurt dışında  2 bin 750  lira olarak belirlendi.

CİHANGERİ: HER YIL RAKAMLARIMIZ ARTIYOR DAHA FAZLA KARDEŞİMİZE ULAŞIYORUZ

Polatlı İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri, “Vekaletle Kurban bağış standımızı kurduk Bu stant vesilesiyle Diyanet İşleri Başkanlığımızın dünya çapında yapmış olduğu büyük bir hizmetin kapısı olarak görüyoruz burayı. Her sene artan rakama ulaştı. İnşallah bu seneki beklentimiz  daha fazlasını elde etmek. Buradaki maksadımız Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu sene ki hedefi Dünya ölçeğinde 25 milyon insana ulaşmak. 25 milyon insanın sofrasına bir parça et koyabilmek. Bizim ibadetlerimizi, dualarımızı, sevgimizi ve muhabbetimizi ve selamımızı onların kapısına götürmek ve sofrasına koymak. Hepimiz bu hedef ve niyetle bu standımızı oluşturduk. 2023 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelin yurt içinde 5 bin 950 lira, yurt dışında  2 bin 750 lira olarak belirlendi. Şimdiden bağışta bulunacak olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun bize destek veriyorlar.  Arife gününe kadar  hizmet edecek olan meslektaşlarıma, arkadaşlarıma başarılar diliyor, teşekkür ediyorum.” dedi.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR