Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberABB MECLİSİNDE  POLATLI’NIN İMAR KONULARI OYLANACAK

ABB MECLİSİNDE  POLATLI’NIN İMAR KONULARI OYLANACAK

Spread the love

 KIRSAL KALKINMA VE İMAR KONULARI HAZİRAN MECLİSİNDE

  Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 7 Haziran Çarşamba günü   Haziran ayı birinci toplantısı gerçekleştirecek. 131 gündem maddesinin müzakere edileceği  haziran ayı meclis toplantılarında Polatlı’nın İmar  ve kırsal kalkınma konuları oylanacak.

 Polatlı’nın kırsal mahalleri başta olmak üzere imar ve kırsal kalkınma konuları Ankara Büyükşehir Belediye meclisinde müzakere edilecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Başkanlığında haziran ayı  toplantıları 7 Haziranda Başlıyor. 

POLATLI’NIN OYLANACAK KONULARI ŞU ŞEKİLDE

Polatlı İlçesi Zafer Mahallesi 14 ada 3 parselde 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Yenimehmetli Köyü ile Yeşilöz ve Hıdırlar Yaylası arasındaki grup yolunun asfaltlanmasına ilişkin Altyapı Hizmetleri Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Şentepe Mahallesi Belde Caddesi kaldırımlarının yapılmasına ilişkin Kent Estetiği Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Yenice Mahallesi tarla yollarının bakım ve onarımının yapılmasına ilişkin Kırsal Kalkınma Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Yenice ve Gümüşyaka köy yollarının bakım ve onarımı ile asfaltının yapılmasına ilişkin Köyler ve Yeni Mahallelere Hizmet Komisyonu Raporu.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR